2777
2789
عنوان

انتخاب یا قسمت+نظرسنجی🖋📃🍀

33 بازدید | 5 پست

توی ازدواج کدوم مهمتره؟

انتخاب یا قسمت و تاثیر هرکدوم چقدر هست؟

خوشحال میشم با ذکر دلیل نظراتتون رو بشنوم🙏

تعداد رای : 7
نظرسنجی
انتخاب
2
28%
قسمت
4
57%
مشاهده نتایج
1
14%
دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

قسمت 

چه اتفاق هایی که همه چی حله ولی چون حدا نمیخواد لحظه اخر خراب میشه و چه اتفاق هایی که همه چی به نظر جوره ولی چون خدا نمیخواد لحظه اخر کنسل میشه 

نه ازدواج بلکه همه چیز با قسمته من سخت به این ایمان دارم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت  چه اتفاق هایی که همه چی حله ولی چون حدا نمیخواد لحظه اخر خراب میشه و چه اتفاق هایی که هم ...

ی سوال برام خیلی پیش میاد اون هم اینه که اگه خدا نمیخواد چرا دو نفر رو سر راه هم قرار میده؟ مگه نه اینکه این قضیه هم تحت اراده خداست؟

ی سوال برام خیلی پیش میاد اون هم اینه که اگه خدا نمیخواد چرا دو نفر رو سر راه هم قرار میده؟ مگه نه ا ...

هیچی دقیقا این سوالو دو شب پیش پرسیدم از خودم

حتما میخواد تجربه کنیم یا قدر زندگی که قراره بعد اون بده رو بیشتر بدونیم 

با اینکه با این حکمتش موافق نیستم 

الهی ربون خدا بشم ولی مخالف این حکمتشم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
هیچی دقیقا این سوالو دو شب پیش پرسیدم از خودم حتما میخواد تجربه کنیم یا قدر زندگی که قراره بعد اون ...

تجربه ای که میده خیلی میتونه مفید باشه اما خیلی درد همراهش هست

میبینی چه آدم هایی که توی سایت به خاطر مساله احساسی درد میکشن این خیلی غم انگیزه

و به نظرت یک دختر ۳۱ ساله چقدر  یگخ باید به بهانه تجربه درد بکشه تا به مقصودش برسه؟

چرا خیلی ها راحت تر به ی زندگی مورد پسند میرسن؟