2777
2789

بچه‌ها من قبلنم تایپیک ترسناک زده بودم، پربازدید شد گزارش زدن ترکید!واقعا نمیفهمم خو اگه می‌ترسین چرا میاین می‌خونین و بعدشم گزارش می‌زنین؟ توروخدا این کارو نکنین. ویتامین ترس خونم بدجور افتاده.

حالا مبحث اصلی، همیشه همه درباره جن و اینا میگن، خیلی برای سواله که آیا روح هم میشه دید؟ کسی از شما تا حالا روح دیده؟ البته تو خواب نه، تو بیداری میشه دید؟ خیلی دوست دارم روح مادربزرگمو ببینم، گرچه قطعا قبض روح میشم😱😰

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حیاط مادربزرگم کلی جن هس که همیشه میبینن ولی ضرری نمیرسونه بهشون 

جن که صددرصد میشه دید، ولی خوب کسانی که دنبالشن میبینن، کلا از نظر اسلام خوب نیست باهاشون ارتباط داشته باشیم

تو حیاط مادربزرگم کلی جن هس که همیشه میبینن ولی ضرری نمیرسونه بهشون 

مادربزرگت اینا خودشون دیدن اون جن‌ها رو؟

من تازه عروس بودم داشتم ظرف مبشستم بعد یهو یکی از زیر کابینت پامو چنگ زد 😰

وای جدی؟ نگاه نکردی ببینی چی بود  

مادربزرگت اینا خودشون دیدن اون جن‌ها رو؟

بله بجز پدرم کل خانواده پدریم دیدن ،،ولی بهشون اسیب نمیرسونه،،دوسال پیش زن عموم اینا میرن روستای بابابزرگم اینا دستشوییشون تو حیاط و درختم هس،،زن عموم نصف شبی میره دستشویی برگشتنی میبینه یه مرد زیر درخت خم شده،فک میکنه عمومه صداش میزنه محمد ،،محمد یهو عمو از تو اتاق میاد بیرون ،زن عموم تا یه هفته تب شدید داشت بیچاره،،عموم اینا ازبس دیدن نمیترسن ولی ماها ندیدیم 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
بله بجز پدرم کل خانواده پدریم دیدن ،،ولی بهشون اسیب نمیرسونه،،دوسال پیش زن عموم اینا میرن روستای باب ...

وااای خداااا...قلبم ریخت  

مگه روح ها ولن اینور و انور که بشه دیدشون😐 حتی همون احضار روح هم که میگن احضار اجنه هست که نباید ان ...

فکر کنم تحت یه سری شرایط یا ضرورت خاصی بتونن خودشونو نشون بدن ولی نه مدام

وااای خداااا...قلبم ریخت    

راستش خانواده پدریم روستا نشین بودن نزدیکای جنگل ،یه خاطره هایی تعریف میکنن که ادم میخکوب میشه،قشنگیش به اینه که هراتفاقش دو سه نفر توش بودن،و باعث شده نترسن ،😂

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️