2777
2789

دعای معراج خیلی خوبه 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبرکن برات بفرستم 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
شما ازش نتیجه گرفتید چند روز باید بخونم

من تازه سه چهار روزه شروع کردم اما واقعا خیلی ارامش داره و خوبه 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
واقعااحساس میکنم همش الکین وگرنه این همه دخترمجردمیخوندن ازدواج میکردن

نه عزیزم هیچ وقت ناامید نشو خدا  بزرگه از تقدیرت ناراحت نباش شاید تو با یکی دیگه فرق داشته باشی 

‍ 🌹#ختم_مجرب_براےبخت_گشایی_وازدواج🌹

👈 برای #پسران و #دخترانی که امر #ازدواج بر آنها #سخت شده است و با #مشکل مواجه شده اند ختم شریفه ذیل که #مجرب است و مدت آن یک هفته است پیشنهاد میشود:

🌹 هفتاد مرتبه آیه الکرسی بخواند. 🌹

🌷 هفتاد مرتبه سوره اخلاص قرائت کند.🌷

🌸هفتاد مرتبه سوره شریفه ناس را قرائت کند.🌸

🌼هفتاد مرتبه سوره شریفه فلق را قرائت کند.🌼

به مدت یک هفته .

✔️این ختم #مجرب است و به اذن خداوند تبارک و تعالی #نتایج #سریع دارد.

📚خواص الایات

•┈••✾🍃🍂 @doasarketab🍃✾••┈

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
نماز استغفار توسل ب امام رضا علیه السلام از باب الجواد 

یه چن مدته نمازموترک کردم قبلاخیلی معتقدبودم ولی احساس کردم خدامنونمیبینه احساس کردم بندش نیستم تازه امسالم تصمیم گرفتم روزه ام نگیرم

والا بنظرم چیزیو به زور از خدا نخواین اگه صلاح بدونه واستون میچینه شاید ازدواج کردی پشیمون شدی

یعنی تاآخرعمرمجردبمونم شماخودت مجردبودی همینومیگفتی؟؟؟؟؟