2777
2789
عنوان

از خواستگارهایی که شاید براتون مناسب بودن اما ردشون کردین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 142 پست

حالا من به بابام میگفتم تو خواستگاریا بپرس خونه و ماشین و اینا چی داره 

بابام میگفت هر موقع خودت خونه و ماشین داشتی از پسر مردمم انتظار داشته باش 😂😂

کلا تو خواستگاریا یک کلمه درباره ملک و پول و ... حرف نمیزد بابام 🤦‍♀️😂

خب قسطی خونه می‌خریدین ، درآمدش که خوب بود

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه خاستگار نزول خور داشتم😂حالا رد کردم ب کنار مامانم میگف اونا نزول میخورن حتی خونشونم با نزول ساختن چجوری خونتون نماز بخونم و غذا بخورم🤐🤐

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

اونموقع من ٢٤ سالم بود من دوسپسرم اونموقع بخاطر من كلي جون كند خونه رفت تو عظيميه كرج خريد منم ميگفتم فك كن يك درصد برم كرج زندگي كنم كلي ناز كردم اون همه خاستگاري كرد من هي رد كردم الان شدم ٢٩ سال دعا دعا ميكنم يجور پيداش كنم مثل اون مرد ديگه تو زندگيم نديدم

خب میگفتی من خونه واسم مهمه اول بخر بعد عقد کنیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

۱۹ سالمه پشت کنکورم 

پسردایی بابامه اومد خاستگاری همین چند روز پیش ۳۳سالشه وضعشون توپ  خونه آماده چیدن جهاز ولی رد کردم پسره هم ظاهر خولی داشت و ب دل می‌نشست با فرهنگ خانواده دار 

چرا رد کردم چون الان سن ازدواجم نیس و از رو علاقه و دوس داشتن نبود فقط میخاستن زنش بدن و اینکه اولویت من ازدواج نیس 

کنکور دارم و میخام مستقل شم و اینکه چون از سن اون میگذره میگفتن ک زود بچه دار شید 

والا من ۲۲ساله حوصله بچه ندارم 

شما بگید بد کردم یا خوب؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣