2777
2789
عنوان

خارج شدن خون سیاه از واژن

1596 بازدید | 12 پست

بچها دلیلش چیه من ی هفته پیش پریودیم تموم شد الان یدفعه دیدم خونریزی دارم اونم سیاه اما کمه و البته بگم تقریبا ۸ماه پیش سقط داشتم چ دلیلی داره خیلی نگرانم اگ کسی میدونه کمکم کنه 

وزن اولیه۸۶وزن فعلی 74وزن هدف 65 🦋💪🏻🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه روز اول پریودم لخته خون سیاه با درد زیاده ☹️

با پزشک ک صحبت کردم گفت موقع پریود خونت کامل تخلیه نمیشه میمونه تا ماه بعد🤷

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
من همیشه روز اول پریودم لخته خون سیاه با درد زیاده ☹️ با پزشک ک صحبت کردم گفت موقع پریود خونت کامل ...

من خو دو هفته بعدش اومد 😩خیلی ترسناکه 

وزن اولیه۸۶وزن فعلی 74وزن هدف 65 🦋💪🏻🌱
من خو دو هفته بعدش اومد 😩خیلی ترسناکه 

ب دکترت نگفتی؟ شاید ایندفعه سیکلت کوتاه تر شده من خودم ماهی دوبار پریود میشم هر بار سه روز

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
نرفتم دکتر 🥺

خب وایسا اگه پریود نشدی برو از نگرانی دربیای

😩😩😩تا ی ماه صب کنم؟ 

نهه الان و میگم شاید الان پریود شدی گاهی اوقات نامنظم بشه طبیعیه