دیروز ۸هفته بودم رفتم سونو گفت جنین هست ولی قلبشو نمیبنم من هیچ علایم بارداری ندارم نه حالت تهوع نه درد سینه هیچی ؟ایا ممکنه بعدا تشکیل بشه گفته ده روزبعد بیا وشیاف داده واینکه تا چندروز پیش وقتی عطسه میکردم زیر دلم درد میگرفت ولی الان نه ایا ممکنه دستگاهش خوب نبوده باشه اخه رفته بودم مطب دکترم
نزن این حرفو... منم هر بار ک پریود میشدم همین حسو داشتم ولی بعد یکی دو روز میفهمیدم فقط خداست ک باهامه و تنها نیستم... ب وقتش بهت میده مطمعن باش... منم بعد سه سال باردار شدم ب لطف خدا
اخه خدا خودش میدونه من چقدر تو زندگی سختی کشیدم بعد دوتا سقط واقعا دیگه انتظار اینم نداشتم
نگران نباش بخدا این دکترا کارشون همینه ک بترسونن فقط... منم بعد سه سال ک باردار شدم اولین سونو ک رفتم برای ساک، گف احتمال خارج از رحم هست... بدون هیچ دلیل و علایمی این حرفو زد و خدا می دونه چی کشیدم از استرس... بعد گفتن آب دور بچه کمه و حسابی آب بخور ک بعد فهمیدم اوایل بارداری آب بچه کمه و ب مرور زمان زیاد میشه... الکی استرس کشیدم
هرجا نشستم گفتم این بچه معجزه خداست اخه مکه میشه معجزه رو پس گرفت؟
بسپارش ب خود خدا و بیخیال باش... من اوایل گ پر از استرس بودم بخاطر حرف دکترا، یکی از دوستام بهم گفت تا الان ک نمیدونستی بارداری کی این بچه رو برات نگه میداشت؟ از اونروز همیشه این حرف تو ذهنمه ... هر کس بهت بچه داده خودش بلده چکار کنه... تو فقط استرس نداشته باش. یاسین بخون هدیه ب حضرت زهرا و به هم بخور خیلی