2777
2789
عنوان

کسی بوده قلب جنینش دیر تشکیل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5693 بازدید | 31 پست

عزیزم نگران نباش

هرچی هست برات خیره دختر

سونوهای تو مطب خیلی دقیق نیستن

انگار میخوان پول بگیرن فصط

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم از خدا گرفته 

نزن این حرفو... منم هر بار ک پریود میشدم همین حسو داشتم ولی بعد یکی دو روز می‌فهمیدم فقط خداست ک باهامه و تنها نیستم... ب وقتش بهت میده مطمعن باش... منم بعد سه سال باردار شدم ب لطف خدا 

منم فقط امیدم به اینه که دقیق نبوده دستگاهش

عزیزم بعید نیست

بعدش اینکه سرشون شلوغه 

تو هفته های اول دقت زیادی میخواد 

و اینکه پزشک های زنان تخصص خاصی تو سونوگرافی ندارن

ده روز بعد هم برو سونوی بیرون

دقیق تره 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نزن این حرفو... منم هر بار ک پریود میشدم همین حسو داشتم ولی بعد یکی دو روز می‌فهمیدم فقط خداست ک باه ...

اخه خدا خودش میدونه من چقدر تو زندگی سختی کشیدم بعد دوتا سقط واقعا دیگه انتظار اینم نداشتم

نزن این حرفو... منم هر بار ک پریود میشدم همین حسو داشتم ولی بعد یکی دو روز می‌فهمیدم فقط خداست ک باه ...

هرجا نشستم گفتم این بچه معجزه خداست اخه مکه میشه معجزه رو پس گرفت؟

اخه خدا خودش میدونه من چقدر تو زندگی سختی کشیدم بعد دوتا سقط واقعا دیگه انتظار اینم نداشتم

نگران نباش بخدا این دکترا کارشون همینه ک بترسونن فقط... منم بعد سه سال ک باردار شدم اولین سونو ک رفتم برای ساک، گف احتمال خارج از رحم هست... بدون هیچ دلیل و علایمی این حرفو زد و خدا می دونه چی کشیدم از استرس... بعد گفتن آب دور بچه کمه و حسابی آب بخور ک بعد فهمیدم اوایل بارداری آب بچه کمه و ب مرور زمان زیاد میشه... الکی استرس کشیدم

هرجا نشستم گفتم این بچه معجزه خداست اخه مکه میشه معجزه رو پس گرفت؟

بسپارش ب خود خدا و بیخیال باش... من اوایل گ پر از استرس بودم بخاطر حرف دکترا، یکی از دوستام بهم گفت تا الان ک نمی‌دونستی بارداری کی این بچه رو برات نگه میداشت؟ از اونروز همیشه این حرف تو ذهنمه ... هر کس بهت بچه داده خودش بلده چکار کنه... تو فقط استرس نداشته باش. یاسین بخون هدیه ب حضرت زهرا و به هم بخور خیلی

نگران نباش بخدا این دکترا کارشون همینه ک بترسونن فقط... منم بعد سه سال ک باردار شدم اولین سونو ک رفت ...

برام دعا کنید خدا پیش شوهرم شرمندم نکنه چقدر دلم واسش میسوزه