2777
2789

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ

نایب میشم واسه ختم قرآن وانواع چله ودعا...درخواست بدید لطفا🙏خدای مهربونم فقط تورو دارم❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووووو. خواهر من انقدر ادمها لکه بینی داشتن که الان دارن بچه هاشون رو عروس داماد میکنن. اون استرس بیشتر عضلات رحمتون رو شل میکنه و خطرناکتر هست. بی خیال جانم چند ماه دیگه بچه به بغل نشستید دارید دونه دونه موهاتون رو میکنید و میگید ای ننه جان یه دقه بخواب منم بخوابم خوووو😁😁😁😁

سلام😊 
سلام عزیزم.بله رفتمفتال پل گفت دیده نشده.اما کیسه زرده بود.ولی اخرش هم نفهمیدچرالکه بینی دارم

خب توکل بخدا

ان شاءالله که لکه بینیتم مشکلی نداره و دو سه هفته دیگه صدای قلبشو میشنوی.

منم یبار ۸ هفته یبار ۱۱ هفته خونریزی کردم. لکه نه ها خونریزیییی خصوصا هفته ۱۱ که شدید بود، دکتر بهم شیاف پروژسترون داد و شکرخدا به خیر گذشت. هماتوم داشتم.

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
خب توکل بخدا ان شاءالله که لکه بینیتم مشکلی نداره و دو سه هفته دیگه صدای قلبشو میشنوی. منم یبار ۸ ...

عزیزززم ایشالا برامنم بخیر بگذره برام دعا کن دوهفته دیگه جنین روببینه برام بمونه .

عزیزم ممنون از محبتت واحوالپرسیت😘❤️

عزیزززم ایشالا برامنم بخیر بگذره برام دعا کن دوهفته دیگه جنین روببینه برام بمونه . عزیزم ممنون از م ...

حتما خانومی

لایق باشم دعاگو هستم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم