2777
2789

سلام دوستان

همگی پیشاپیش خسته نباشید😍

خونه تکونی و شروع کردید؟ازکجا شروع میکنید؟

ویه سوال دیگه شما حبوبات که اضافه میاد موقعی که ظرف اصلی پرکردید رو چی کارمیکنید؟کجا میذارید که مرتب باشه!؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ما تو طی سال کم کم میریزیم بیرون جمع میکنیم اما اول از اشپزخونه شدوع کن بعد سالن بعدم اتاقا

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 
ما تو طی سال کم کم میریزیم بیرون جمع میکنیم اما اول از اشپزخونه شدوع کن بعد سالن بعدم اتاقا

ممنون راه حلی برای سوال اخرم نداری!؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون راه حلی برای سوال اخرم نداری!؟

یه کابینت بخر بزار تو انبار تون ...یا تو بالکن خونه یا اگه شرایطش هست یه کمد از این کمد بلندا بگیر بزار تو راه رو برنج حبوباتو همه چی بزار توش

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 
آفرین به شما بهترین کار را میکنید ما میزاریم نزدیک عید فشرده کار می‌کنیم تو عید هم فقط یک بدن خسته و ...

اره اوم خسته میشه مامان بزرگم تا دیقه اخر عید هنوز درگیر پاک پوک یه دور کامل در میاره ظرفا کبینتشو میشور میگم خب بزار همون  تو طول سال