2777
2789
عنوان

بیبی چک کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربشو داشتی ؟

سلام عزیزم من سال ۹۵ باردار بودم نمیدونستم لکه بیبنی پیدا کردم بعد بیبی چک گذاشتم همه مثبت شدن و باردار بودم اما سقط شد دیگه از اون روز تا الان تو حسرت یه بیبی چک مثبت موندم 😣 به نظرم بیبی چک الکی مثبت نمیشه

شما که این همه ساله منتظری نباید ریسک کنی..الان باید یه آزمایشگاه خصوصی آزمایش بدی و جوابت بگیری بری یه دکتر متخصص مطب شخصیش....راهنماییت میکنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
شیاف دارم تو خونه یه روز گذاشتم قطعش کرد ولی شک دارم هنوز به بارداری کسی بوده بخاطر لکه بینی بیبی چک ...

صد در صد بارداری 

شیافتو بذار

من اولین بارداریم لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت باردار نیستی اومدم خونه یک هفته لکه بینی داشتم وافتادم خونریزی سقط

از دادم ولی بیمارستان گفت هفته دیگه حاضر میشه فعلا دستگاهمون خرابه 

برو ازمایشگاه زود ازمایش بده صبح بری تا ظهرهم اماده میشه .چون لکه بینی داری حتمابایدشیاف استفاده کنی

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

عزیزم این بی بی صد در صد مثبت.برو آزمایشگاه خصوصی آزمایش بده.یکی دو ساعته جواب آماده میشه.شما الان باید شیاف بزنی.به قول خودت ۷ سال منتظری.فرصت رو از دست نده.ببین من اول بارداری خونریزی داشتم چند ساعت.کمر درد و شکم درد.بعد چند ساعت شد لکه بینی.بی بی زدم هاله انداخت.تا دو سه روز هر روز هم لکه بینی داشتم هم بی بی چک هاله داشت .شیاف زدم.بعد از دادم مثبت شد.الانم شکر خدا باردارم