2777
2789
عنوان

پای جاری وسطه خانم ها نظر بدین

991 بازدید | 38 پست

سلام

پدرشوهرم از روستا اومدن اینجا خونه خریدن (مشهد) منم خیلی کمکشون کردم برای پیدا کردن خونه نزدیک ۵۰ میلیون هم براشون تخفیف گرفتم حالا یکی از سه تا جاریم به مادر شوهرم گفته که من از اونا ده میلیون پول گرفتم واسه پیدا کردن خونه و کمک به خریدش درصورتی که من ده تومن بهشون قرض دادم برای کارای محضر و سند، به نظرتون زنگ بزنم بهش چهارتا حرف آبدار بزنم یا نه مادرشوهرم این وسط خراب میشه البته اون جوابشو داده گفته اون به ما قرض داده ولی این جاریم همش جلو روم ازم تعریف میکنه میگه من تو رو از او دوتا دیگه بیشتر دوست دارم و از این حرفا ،مادرشوهرم وقتی ناراحتی منو دید کلی عذر خواهی کرد خواهرشوهرم مامانشو دعوا کرد گفت چرا بهش گفتی همشون گفتن ما جواب اونو میدیم تو خودتو اصلا ناراحت نکن حالا چطور جواب جاریمو بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

واسه چی زنگ بزنی

اصلا چرا ناراحت بشی

ی کار دلی کردی، اگه برای خداست که بی خیال، اگه برای دنیاست که بازم ارزش نداره پس بی خیال

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒

اهمیت نده بخدا از وقتی زندگی برام راحت شده ک بیخیال شدم ولش کن مادرشوهرت جوابشو داده خودتو سبک نکن ولی سری بعد ک دیدیش سرسنگین باش همین 

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫