2777
2789
عنوان

دندانپزشک اطفال خوب کسی میشناسه؟

76 بازدید | 7 پست

دخترم ۳ سالشه دو روزه میگه دندونم درد میکنه هیچی نمیخوره چند جا بردم میگن باید از دندونش عکس بگیرید بردم رادیولوژی خیلی گریه کرد اصلا همکاری نمیکنه چیکار کنم کجا ببرم بدون عکس درست کنن توی تهران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دخترمو میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد خیلی راضیم خیلی با بچه ها رفتار میکنن و همین باعث میشه که خود بچه باهاشون همکاری کنه و زیاد اذیت نشه بدون بیهوشی هم کار میکنن این مورد برای من خیلی مهم بود

من هم دخترمو و هم پسرمو برای پر کردن وعصب کشی میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد دندانپزشک اطفال خوب می ...

خدا لعنت کنه هلن جوانمرد گول تبلیغات این دکتر توی این سایت خوردم بچمو بردم دکتر مثل جلاد بود وحشی عوضی دندونای بچمو جوری عصب کشی کرد عفونت کرده الان یک هفته ست بچم از آسیب روحی که بهش وارد شده شب تا صبح جیغ و گریه از خواب میپره خدا لعنتشون کنه جلاد واقعیه رفتارش عین سگ فقط کاسبه

من پسرمو بردم پیش دکتر هلن جوانمرد از نحوه برخوردشون خیلی راضی بودم دندون پسرم نیاز به پر کردن داشت ...

یکی از دوستای منم پسرشو میبره پیش دکتر هلن جوانمرد برای دندوناش و راضیه و تعریف میکنه ازشون میگه رفتارشون با بچه ها خیلی خوبه