من و همسرم دوتایی شاغل هستیم ...خرج اضافه هم نداریم حتی کرایه خونه هم نمیدیم اما به محض ریخت حقوق همش میره هیچی نمیمونه واقعاااا...خیلی ذهنم درگیره خیلی بهش فکر میکنم که چه طوری جمع کنم بقیه مردم چه طوری خونه دار میشن؟
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم نگران نباش الان اکثر مردم همینن، البته اگه درآمد معمولی دارین. با این گرونی که هرچقدرم آدم جمع کنه نمیتونه خونه بخره. ماشینم که خیلی گرونه. اون قدیما بود مردم جمع میکردن راحت خونه وماشین میخریدن😔
نه واقعا نه لباس انچنانی میخریم نه سفر رفتیم نه هر شب بیرون دوتایی باهم 15 میگیریم 6تا7 تومن قسط دار ...
خب ۶-۷ تومن قسط دارید.میمونه ۸تومن که حتما همش میره برای خرج روزانه. باید جلوی خرج های غیرضروری خوردنی روبگیرید که واقعا نمیشه ادم پس به چه امیدی زنده باشه
الان واقعا نمیشه کسی خونه دار بشه مگر یه قسمت اعظمی از پولش رو داشته باشه
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
من تا پارسال شاغل بودم همسرم هم کار میکنه. یه ماشین داشتیم فروخت. خودم وام گرفتم و پس انداز کردم یه ماشین خریدم دیروز. حدود۲۰۰ گرم طلا دارم که فقط خودم خریدم.۱۰۰ میلیون هم پس انداز واسه خودمه. همسرم خرج خونه میکنه پولشو