2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از ساعت 7و نیم تا 2 سرکار هستم کارمند اداره دولتی هستم

معمولا ساعت 6 صبح بیدار میشم مقدمات ناهارو آماده میکنم خورشت رو میزارم آرام پز برنج رو آبکش میکنم وقتی از سر کار برگشتم فقط 40 دقیقه میزارم دم بکشه 

پنجشنبه جمعه ها به نظافت و جارو لباس شستن و اتو میگذره و یه بعدازظهرش هم تفریح باغ یا پارک با دخترم و دوستش و مامانش یا گاهی خیلی کم با شوهرم و دخترم خانوادگی چون شوهرم کارش خیلی زیاد وقت خیلی کم داره

عزیزم از ساعت 7و نیم تا 2 سرکار هستم کارمند هستم معمولا ساعت 6 صبح بیدار میشم مقدمات ناهارو آماده م ...

خسته نباشی عزیزم چه اداره ای هستید که پنجشنبه ها تعطیله من تامین اجتماعی قبول شدم گفتن تایم کاری با اضافه کار اجباری از ۷ونیم تا ۳ونیم پنجشنبه هم تعطیل نیست😭

عزیزم از ساعت 7و نیم تا 2 سرکار هستم کارمند اداره دولتی هستم معمولا ساعت 6 صبح بیدار میشم مقدمات نا ...

منم شوهرم کارش شهر دیگه ست ماهی یک بار یا دوبار میاد دور روز میمونه و میره از نظر مالی هم خیلی تو مضیقه م و حتما باید کارکنم ولی میترسم از پسش برنیام

واسه ناهار دخترمم معمولا یه طبقه فریزر واسش بسته بندی فیله مرغ و گوشت چرخکرده و سینه مرغ هست که چون ...

چه ایده ی خوبی 😍

منم انشاالله این کارو میکنم من دوتا بچه ۹و ۲ساله دارم

خسته نباشی عزیزم چه اداره ای هستید که پنجشنبه ها تعطیله من تامین اجتماعی قبول شدم گفتن تایم کاری با ...

قربونت گلم فدات من کارمند  اداره فرهنگ و ارشاد هستم ساعت کاریمون 6 ساعت و نیم هست تو روز و پنجشنبه ها تعطیل عمده کارمون در ارتباط با آموزش و پرورش هست واسه همین تعطیلیم

اما شوهرم ساعت کاریش از 7 و نیم تا 3 هست پنجشنبه ها هم تعطیل چرا شما پنجشنبه ها تعطیل نیستین؟

من کادر درمانم 

امروز مثلا شیفت عصر بودم

صبح ناهار اماده کردم خوردیم پسرمو گذاشتم پیش مامانم

الان سرکارم

۸ شب میرم  پسرمو برمیدارم میریم خونه 

دیگه شام اماده میکنم بخوریم 

اگر فردا هم شیفت عصر بودم دیگه نهار همون فردا درست میکردم

ولی فردا شیفت صبح هستم بابد شب ناهار هم بزارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
قربونت گلم فدات من کارمند  اداره فرهنگ و ارشاد هستم ساعت کاریمون 6 ساعت و نیم هست تو روز و پنجش ...

هیچ اداره ای پنجشنبه تعطیل نیست عزیزم

فقط،اموزش پرورش پنجشنبه تعطیله 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
قربونت گلم فدات من کارمند  اداره فرهنگ و ارشاد هستم ساعت کاریمون 6 ساعت و نیم هست تو روز و پنجش ...

چقدر خوب موفق باشید انشاالله 

ادارات فقط تهران پنجشنبه ها تعطیله استان های دیگه بازه پنجشنبه شوهرتونم کارمنده؟اضافه کاری و اینا ندارن؟