2777
2789
عنوان

دخترم تحت هییییچ شرایطی درس نمی‌خونه .تخت هیچ شرایطی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 21488 بازدید | 261 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل کلاس هنر یا ورزش بفرست بزار اونجا پیشرفت کنه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اینقدددددد عصبانی هستم الان از دستش ک تاپیکم پر از غلط املایی شده

الان غلط املاییت به کنار

دوست داری واقعا بچت بمیره اگه درس نخوند؟؟؟ یا خودت بمیری؟،😐 .

واقعا متاسفم....

زورش نکن تا بخونه معلومه انقدر بهش غر میزنی و کولی بازی و گریه زاری درمیاری که کلافه اش کردی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مدرسه نمیره؟؟چکار میکنه پس؟

هیچی بخدا 

بزوووور. روزی ی ساعت می‌ره 

غیرانتفاعی هست 

الکی می‌ره و میاد 

اگه بخونه خیلی نمرات خوب میگیره 

ولی ههههههییییییچ نمیخونه

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

آخ گفتی عین خواهر زاده من کلاس دوم خون خواهرم سیاه میکنه هرروز 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چرا عروسش کن پس

۱۱ سالگی عروسش کنه😕😐😐😐😐😐 

خدایا توبه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اولا که باید خودتو کنترل کنی 

بعد ازش دلیلشو بپرس ببین چرا نمیخواد بره مدرسه یا درس بخونه 

با جایزه ایناهم میتونی ترغیبش کنی مثل خریدن چیزی که دوس داره یا پارکی بیرونی چیزی بازی کردن اینا 

و اخرسر ی راهنمایی هم از روانشناس بگیر بعد اینکه همه اینکارارو کردی نتیجه نداد اول خودت برو پیش روانشناس تا قضیه رو توضیح بدی بعد دخترتم باخودت ببر که بتونه باهاش حرف بزنه 

عزیزم اینا حتما دلایل زیادی داره  یا درسش رو خوب یاد نمیگیره ، یا سال های اولش خاطرات بدی داره ...

بخدا همه راه رفتن 

امسال اینطوری شده 

تمرکز و اینا ندارع 

ولی دکتر کف اضطراب هم داره

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

آروم باش عزیزم تو اگر ارامشتو‌ حفظ نکنی انرژی منفیتو هم  انتقال میدی

چندین جلسه ببرش مشاوره با تجربه، باهاش صحبت میکنن‌ در ضمن خودتم بهش محبت کن و سعی کن بهش نزدیک بشی و اونقدر دوست داشته باشه که حرفات روش تاثیر بزارع 

ریشه یابی کن ببین تو مدرسه پیش کیا میشینه شاید اکیپ دارن و دوستاش درس نمیخونن‌

تو خونه با پدرش بحثی چیزی ندارید؟

یه علتی داره

در کنار مدرسه ببرش یه کلاس تفریحی مثل نقاشی زبان باشگاه شنا‌ و.... البته به عنوان هدیه بده بهش

شرط بزار مثلا یه چیزی که دوست داره براش میخری‌ به عنوان جایزه ولی به شرطی که درس بخونه اون جایزه رو میدی