2777
2789
سلام... اگر ممکنه از تجربه های موفقتون برای پس انداز و خرج خوب بگید.. ی روش حساب کتاب درست.. ازینا ک همشو بنوبس و خرج کم کن نمیخام.. مثلا خرید لباس تفریحی...همه چیز سرجای خودش.. واقعا خیلی راه کار امتحان کردم ...نشده
راهکاری نداره خودت باید خودتو متقاعد کنی بیجا خرج نکنی. اول هر ماه مقدار پول ضروری یک ماهت رو جدا کن مثلا برا لوازم آرایش، پوشاک، لوازم بهداشتی، کرایه ماشین و ... یه مقدار جدا کن همون با خودت باشه بقیه‌شو بذار تو بانک که بهش دسترسی نداشته باشی. من این کارو میکنم
مینـــا صدام کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستان.. من کلا مادرزاد ولخرج نیستم ..اتفاقا خیلی کم خرید میکنم خصوصا برا خودم... قرعه کشی هم دارم... حقوقمم از بانک در نمیارم اصلا...کارتی خرید میکنم... واسه این نمیتونم پول جدا کنم... میخام نظم داشته باسه پولم... منظورم ازین روش ها بود ک میگن مثلا 20درصد پولت بزار برا گردش....و غیره
در کل حقوقم جدا نیست از خرج خونه... ولی میمونه برا خرج های یهویی..ک غیر قابل پیش بینی... یا مثلا خرید های اضافه بر برنامه.. واسه این یهو میبینی جمع میشه...بعد سریع پودر میشه