سلام .. دخترم ۴ ماهشه دکتر به خاطر قلبش بهش قرص داده ۳ تاا ولی اصننننننن نمیخوره با اب قاطی کردم دادم نخورد با اب قند نخورد ... ذره ذره ام میدم ... قلبش سوراخ داره از ده روزگی فهمیدیم که سوراخ داره اینم گفتم که سوال نشه
واقعا؟؟؟الان دکنر به دختر من سه تا دارو داده ینی قرص بعد احتمال داده که به خاطر عفونت ریه فشار ریه ا ...
آره عزیزم .به بچت زیاد برس .تقویتش کن .دوباره ببر دکتر بگو قرص ها رو نمیخوره شاید جایگزین کنه برات . قطعا خوب میشه . نگران نباش .مواظب خودت هم باش . به خودت هم برس . یک مامان شاد و پرانرژی باش .
مرسی عزیزم ... دخترم هنوز ۴ ماهش نشده چجور تقویتش کنم... شیر خودمو میخوره ... شیر خشک نان دادم یه با ...
قشنگم . شیر خودت رو تقویت کن . قرص های افزایش شیر هست پودر تقویت شیر هست . خودت رو تقویت کن . ماکارانی .سیب زمینی . ماش شیرت رو زیاد میکنه رژیم غذایی ات رو بر اساس این مواد تغییر بده. آبگوشت و غذاهای گوشتی هم شیرت رو خوب میکنه . چایی نبات سینه هات رو پر از شیر میکنه . توی اینترنت تحقیق کن .
اون هم عالیه . فاصله بین شیردهی رو کمتر کن .زود زود بهش شیر بده
با این احوال بچم ۴ ماهشه هنوز ۶ کیلو نشده وزن تولدش ۲۷۰۰ بود گفتم شیر خشک بدم بهش تپلی شه که یه بار شیر خشک نان دوپیمانه دادم چنان اورد بالا و حالت تهوع گدفت مجبور شدیم بریم بیمارستان و بستری شد