2777
2789
عنوان

رحمم کمی بزرگه کطی اینجوربوده

1013 بازدید | 18 پست

رفتم سونو امروز گفت پنج هفته ودو روزه سن جنین همه چی خوب بود.وقتی اومدم بیرون برگه روکه خوندم نوشته رحم کمی بزرکترازحدنرمال.زنه هم بهم گفت استراحت کنم ونزدیکی نداشته باشم کسی لینجوربوده چی میشه اخرش فقط میخوام بچم سالم دنیابیاداتفاقی نیفته براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم مجرده رفته بود سونو نوشته بود رحم بزرگتر از حد نرمال نگران نباش چیزی نیست

خب سوالم اینه کسی حامله بوده اینجورباشه.اخه شنیدم دهانه رحم رومیدوزن بچه نیفته خیلی میترسم بارم بره 

خب سوالم اینه کسی حامله بوده اینجورباشه.اخه شنیدم دهانه رحم رومیدوزن بچه نیفته خیلی میترسم بارم بره& ...

اونی که شما میگی کوتاه بودن طول دهانه رحم (سرویکس) هست که اولین بار در سونو ان تی اندازه گیری میشه ربطی به هم ندارن

برای منم تو سونو قلب دقیقا نوشته بود : رحم به دلیل بارداری بزرگتر از ابعاد است

بعضی ها هستن ماهیچه های رحمشون سفته و اجازه بزرگ شدن نمیده و همین باعث سقط مکرر میشه که باید براش دارو مصرف کنن

شما سالمی نگران نباش

اونی که شما میگی کوتاه بودن طول دهانه رحم (سرویکس) هست که اولین بار در سونو ان تی اندازه گیری میشه ر ...

اخه مادرشوهرم گفت فلانی رحمش خیلی بزرگ شده براش دوختن چون نمیتونسته بچه رونگه داره

برای منم تو سونو قلب دقیقا نوشته بود : رحم به دلیل بارداری بزرگتر از ابعاد است بعضی ها هستن ماهیچه ...

واسه من ننوشته به دلیل بارداری این نگرانم کرده.وقتی هم گفت استراحت کن ونزدیکی نداشته باش ترسیدم.فقط قلبم تندتندمیزنه کی نوبتم بشه برم پیش دکتر

اخه مادرشوهرم گفت فلانی رحمش خیلی بزرگ شده براش دوختن چون نمیتونسته بچه رونگه داره

عزیزم رحم بزرگ میشه و فشار میاره به دهانه رحم این موضوع تو بعضی مادرا باعث نارسایی طول دهانه میشه که عمل سرکلاژ براشون انجام میشه

از علامتاش هم لکه بینی یا درد شدید کمر هست، البته صرف بودن یا نبودن این علایم دلیلی بر وجود یا نبود نارسایی نیست

واسه من ننوشته به دلیل بارداری این نگرانم کرده.وقتی هم گفت استراحت کن ونزدیکی نداشته باش ترسیدم.فقط ...

مهم نیست ننوشته باشه 

مگر جنین دیده نشده مگر ضربان نداشته خوب بارداری دیگه

مهم نیست ننوشته باشه  مگر جنین دیده نشده مگر ضربان نداشته خوب بارداری دیگه

توپنج هفته و۲روزگفت زوده واسه صدای قلبش.گفت فقط ساک بارداری وکیسه زده هست.۱۰روزدیگه برم برای صدای قلبش.گفت کاملاطبیعی هستش سن جنین وهنوزبچه ایی وجودنداره که دیده بشه

بخداخیلی اعصابم خورده.الان تومطب نشستم برم پیش دکترببینم چی میگه.خداکنه مشکلی نباشه اخه استراحت مطلق ...

سلام خوبین منم اینطوری نوشته سونوی امروزم شما چیست استراحت مطلق داشتین؟