2777
2789
عنوان

خدا به بختی بدتری رومون آورد 😞

307 بازدید | 37 پست

بعداز هرسختی سختی بدتری هست 😔فهمیدم خدا رو حرفش نیس و نمیشه بهش تکیه کرد مهربانی خدا صفره صفر

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفرالله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ناامیدنباش .منم گاهی وقتامثل شمافکرمیکردم ولی خدایهویی غافلگیرم کردتوی بدترین شرایط 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔دقیقا

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی
ناامیدنباش .منم گاهی وقتامثل شمافکرمیکردم ولی خدایهویی غافلگیرم کردتوی بدترین شرایط 

چه غافلگیری دارین داغون می شیم 

خدا بد نده ایشالله...

درود بر شما 

دل پر و گله مندی از خدا؟؟؟

امیدوارم روبراه بشود هر کاری دارید خدا بزرگه انشاالله

زنده باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

انگار خدای تو با مال من فرق داره
ما هر روز یه مشکل و بدبختی جدید داریم
از هیچ ختم و ذکری هم حاجت نداد که نداد
روز بروز هم به مشکلاتمون اضافه میشه
دارم با گریه مینویسم

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
چی شده عزیزم از خدا ناامید نباش بزرگتر از اونیه که فکر کنی

دادامه بخاطر نداری رفته دزدی کرده آزادش کردن چون دفعه اولش بود اما میگم کاش سرمایه داشت تا دزدی نکنه

انگار خدای تو با مال من فرق داره ما هر روز یه مشکل و بدبختی جدید داریم از هیچ ختم و ذکری هم حاجت ند ...

منم همینطور گریه هایی که چشم هامو خیس و سنگین کردن