2777
2789
عنوان

خانوم های با سیاست

183 بازدید | 31 پست

مامانها .عکس صفحه گوشی مادرشوهرم عکس پسر من بود 

چند ماه هست .جدیدا با جاری ام آشتی کردن .همینکه رفتن خونه اش .دیدم عکس صفحه گوشیش عوض کردن عکس پسرشون گذاشتن 

آخه چقدر حسادت 

اینم بگم علت قهرشون من بودم همش می‌گفته چرا اینو دوست دارین همه چی بهش میگید این غریبه است چیزی نگید بهش از این حیث چرت وپرت ها 

میگم تو جمع گوشی مادرشوهرم نگاه کنم بگم عکس پسرمو برداشتی چرا 

آخه حرصم میگیره با بچه کوچیکم دارید 

می‌خوام ضایعش کنم 

خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن

چیکار ب گوشی پیرزن دارین شماها؟ چ عروسای حساسی 😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگی خودتو کوچیک کردی و بهشون ثابت میکنی که خیلی این چیزا برات مهمه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

یه بار این نوه یه بارم اون نوه ،چرا فک میکنی بین بچه تو و جاریت فرق میذاره مادربزرگشون؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خب اونم نوه اشه ی مدتم عکس اون باشه ک این حساسیت از بین بره چ اشکال داره؟

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

نه.اینی که تومیخوای بعش بگی سیاست نیست.توش پرازحسادته یه زنیه که هیچی بلدنیست.اولاکه به شماربطی نداره.دوماکه عوض کرده جاریت حتمامادرشوهرت خواسته.اگه هم خودش گذاشته جلومادرشوهرت عکس صفحشودیدی بگو ماشاالله خداحفظش کنه.ببین مادرشوهرت چی میگه.میگه خودش گذاشته یانه من بهش گفتم بزاره

یه بار این نوه یه بارم اون نوه ،چرا فک میکنی بین بچه تو و جاریت فرق میذاره مادربزرگشون؟

نه می‌دونم مادرشوهرم عوض نمیکنه چون طفلک مریضه 

اگه خودش عوض کنه مهم نیس می‌دونم کار جاریمه اخه

خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن