2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما با قوره و رب و کمی شکر درست میکنیم حالا به جای قوره اگه رب انار بزنی انقدرررر خوب میشهههه

رب انارام ابکیه ترش نیست خیلی ، مزه تمرهندی میده، غوره دارم تو فریزر با رب گوجه بزنم بهتر نمیشه؟ 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 
رب انارام ابکیه ترش نیست خیلی ، مزه تمرهندی میده، غوره دارم تو فریزر با رب گوجه بزنم بهتر نمیشه؟&nbs ...

آره دبگه اصلش همون رب و قوره ست سر آخر قوره رو تفت بده بریز کنار ظرف سرو خورشتت شکرم بزن این غذا کلا شیرینه با قوره تزش و شیرین میشه 

دستور پخت شو میدی عزیزم 

پیاز داغ و تفت مرغ و ادویه و آب بریزی توش برای خورشت که مثل همه خورشت های دیگه ست کدوها رو تفت دادی همون اول کاری اضافه کن تا بپزه من رب هم کلا اون اول تفت میدم اضافه میکنم آخراش شکر بریز مزه کن شیرین باشه چون شیرین نباشه اصلا کدو خوشمزه نیست ده دقیقه حداقل با شکر قل بخوره بعدم که ریختی تو ظرف قوره بریز روش