2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم توروخدا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 45 پست
حتمن باید بره متخصص گوارش  بعدم میوه و سبزیجات خام نزار بخوره چون بدترش میکنه  رب تو غذا ...

باشه حتما فقط از جواب اندسکوپی می‌ترسه چیزی بگن

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
مامان منم چند سال از ندوسکوپی میترسید بعد چند سال راضی شد رفت خودش بعدش میگفت کاش زودتر میومدم &n ...

خدا سلامتی بده عزیزم به خدا چند ساله پیرشدم بدبخت شدم از استرس میگه اگه چیزی بگن دکترا فورا میمیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  بلا دور باشه و خدا سلامتی بده. یه قرص گیاهی به نام گاسترین هست خیلی موثره.

سلامت باشی عزیزم داروی زیاد دادن تاثیر نداشته 

عزیزم بایییید بایییید اندوسکوپی بده. خون توی مدفوع و استفراغ نگران کننده س ایشون درمان پزشک رو انجا ...

نه عزیزم می‌خوام حرفی بزنین که بتونم متقاعدشکنم خیلی حالش بده 😭😭🥺🥺

یکی دو ماه پیش عزیزم

ببین نگران نباش میکروب معده همچین علایمی میتونه داشته باشه و باعث زخم معده ی شدید بشه حتما برید یه فوق تخصص گوارش چکاپ کامل خون بنویسه براتون و آندوسکوپی انجام بده اصلا ترسی نداره اگر خدا نکرده دور از جان همه بیماری بدی باشه تو آزمایش خون فاکتوری مثل آلکالین فسفاتاز فورا تغییر میکنه 

ببین نگران نباش میکروب معده همچین علایمی میتونه داشته باشه و باعث زخم معده ی شدید بشه حتما برید یه ف ...

باشه عزیزم توکل برخدا یعنی اون دکتر گوارش بگم این فاکتور رو ازش میگیره 

خدا سلامتی بده عزیزم به خدا چند ساله پیرشدم بدبخت شدم از استرس میگه اگه چیزی بگن دکترا فورا میمیرم&n ...

مامانم تا پشت در وصیت میکرد .....دکتر یه جوری نگامون میکرد انگار عقل نداریم ..‌‌به خدا خیلی راحته کامنت ها رو نشونش بده 

وقتی رفتید بگید دچار استرس میشه حتما با خواب باشه 

همه جا با خواب هست ولی شما بازم سفارش کنید 

بیماری های گوارشی اکثرا سخت نیس درمانش ولی همه میزارن حاد و مزمن میشه اون واقعا خطرناک 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

دور از جون 

ولی مرضی پاشایی هم دیر به درمان رسید و ....شوخی نداره 

از یه کار کوچولو میترسه از اصل قضیه که جدی نه ...

نااگاهی خوش خیالی ....ولی خطر سر جاشه

مامانم تا پشت در وصیت میکرد .....دکتر یه جوری نگامون میکرد انگار عقل نداریم ..‌‌به خدا خیلی راحته کا ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزدلم خدا نگهدار مادرت باشه انشاالله الان جلو چشمش نتونستم خودمو کنترل کنم اینقدر گریه کردم گفتم به خاطر خدا بیا برو الان بری خوب میشی میگه باشه این هفته نه نمیتونم ولی هفته ی بعد گفتم بیهوشت میکنن میگه آخه نمونه میگیرن از گوارش من تحمل ندارم یهو چیزی بگن چیکار کنم میگم به خدا اگه زود بری خوب میشی نترس

چکاپ کامل خون بدی اصلا توش هست احتمالا قبلا هم دادی برای همین میگم نگران نباش ولی برید دنبالش

انشاالله ممنونم ازت

نه عزیزم می‌خوام حرفی بزنین که بتونم متقاعدشکنم خیلی حالش بده 😭😭🥺🥺

ببین اینکه مدفوعش تیره س ینی خونریزی گوارشی داره. و احتمالا از معده هست، (قسمت پایین و روده باشه خون روشن توی مدفوعه) پس قطعا ی مشکلی توی معده و گوارشش هست. تنها راهش هم ترسوندنشه. 

زخم معدس

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزدلم خدا نگهدار مادرت باشه انشاالله الان جلو چشمش نتونستم خودمو کنترل کن ...

ممنون عزیزم

خدایا این مرد چرا اینقدر نفهمه من از ترس دارم دیونه میشم

هیچوقت به همسرت نگو نفهم.

اون بیخیاله.

این رو نمیشه کاریش کرد، ذاتا بعضی آدما بیخیالن

و ترست رو کاملا درک میکنم و حق داری🥲💔