2777
2789
عنوان

خواهرانه

175 بازدید | 12 پست

خواهرای گلم 

فردا انتقال جنین دارم 

میشه برای موفق بودن کاشتم یه صلوات بفرستی

از شما وقتی نمیگیره ولی من به دعاتون خیلی محتاجم

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

چشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

انشالله با موفقیت همراهه عزیزم❤️❤️💗💗

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براتون صلوات و حمد خوندم

انشالله خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز و فرزند صالح و سالم عطا کنه

نگاهتون به خدا باشه عزیزم 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
امیدوارم خوش قدم باشه استرس نداشته باش

برام خیلی دعا کنید 

سری قبل با هزار امید رفتم و جنین هام از فریز برنگشت 

دست از پا درازتر اومدم خونه 

براتون صلوات و حمد خوندم انشالله خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز و فرزند صالح و سالم عطا کنه نگاه ...

انشالله 

انشالله به دعای خیر شماها که قلبتون پاکه