2777
2789
عنوان

بچهها نظرتون رو میگین ؟

194 بازدید | 17 پست

ترجیحتون کدومه ؟

یه خونه ویلایی دوبلکس شیک ۲۵۰ متری تو محله متوسط روبه پایین شهر 

یا

یه اپارتمان ۷۰-۸۰متری بالای شهر؟

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ویلایی حیاط دار ونوساز...

یا اپارتمان زیر ۱۰سال ساخت؟

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

دومی واقعا کشش جای بد رو ندارم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من جایی و ترجیح میدم ک مرکز بهداشت و سوپری و کلی مغازه بغلش باشه حالا هرچی میخاد باشه😁

اطراف خونه ویلایی همه هست اونم داخل شهره 

طبیعتا بالاشهر

چون رو رشد فرهنگ خودت و بچه هات تاثیر مثبت داره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
طبیعتا بالاشهر چون رو رشد فرهنگ خودت و بچه هات تاثیر مثبت داره

درسته