2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دی ماه دوتا۱۰۰تومن روگردش حسابم گرفتم اگرگردش حساب داری بروبگیرالبته دگه الان فکرنکنم پرونده جدیدتشکیل بدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باید چقدر وچند ماه بخوابه تو حساب؟

عزیزم باز من دقیق نمیدونم ولی نیازی به سپرده نداره بااینکه مثلا ۴۰ تومن اینا میده بدون سپرده ولی بعد اینکه ضامن اونم ضامنی که فیش حقوقی داشته باشه منظورم اینه کارگر هم بود قبول میکنن فقط فیش حقوقی داشته باشه  بعد اینکه کارهاتون طی شد ۱۰ روزه میریزن به حسابتون

بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍
عزیزم باز من دقیق نمیدونم ولی نیازی به سپرده نداره بااینکه مثلا ۴۰ تومن اینا میده بدون سپرده ولی بعد ...

خب رو چ حسابی ۴۰تومن میده ضامنش مهم نیست فقط بتونم وام بگیرم

خب رو چ حسابی ۴۰تومن میده ضامنش مهم نیست فقط بتونم وام بگیرم

خوب ضامن وسفته میدی عزیزم  ۱۸ درصدش وهمون اول برمی‌داره  بازپرداخت هم ۱۰ ماهس البته اگه بخوای طولانی مدت بازپرداخت داشته باشی سودش زیاد میشه

بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍