2777
2789
عنوان

گین آپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 31 پست
میکه با عسل بخوری خوبه یا پودر و قاطی شیر یا اب میوه کنی

به نظر خوردنش سخته اخه 😅همیشه که شیر و اب میوه خونه نیست،گین آپ اما با آب هم میشه خورد

ولی در کل امیدوارم هم برا شما هم من هم بقیه دوستان موثر باشع🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر منم ميخام گين آپ بخرم ولي سرچ كردم خيليا گفتن تقلبي اش هم هست و اون خواب آوري و گيجي مياره،آخر متوجه نشدم كدومش اصله و چجور از هم تشخيص بدم 

قيمتش تو نت ١٧٠ بود آف زده بود شده بود ١٤٠ تومن 

يكم ترسيدم از اينكه با اين گروني ها قيمت ارزون اين قرص معلوم نيست داخلش چي باشه😢

يكي ميگه از عطاري بگير يكي ميگه از سايت بگير

گيج شدم

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
استارتر منم ميخام گين آپ بخرم ولي سرچ كردم خيليا گفتن تقلبي اش هم هست و اون خواب آوري و گيجي مياره،آ ...

راستش من از جایی که خریدم مطمئن هستم چون انسان با خدایی هست،قیمتش ۸۰بود.

سلام منم خیلی لاغرم برا بار اول شیکوریدین گرفتم اشتهام رو باز کرد اما با عرض معذرت روزی سه چهار بار دفع داشتم و سوزش ترسیدم هموریید بگیرم دیگه ادامه ندادم فقط ده روز خوردم

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
خوبه گین اپ هم اشتهارو افزایش میده هم چاق میکنه منم دارم میخورم فقط باید غذاتو زیاد کنی دیگه وگرن فش ...

اول کارتون هست من دوسال پیش مصرف کردم چندین دوره خوردم تا فلج شدن پیش رفتم استخونم پوک شد تمام بدنم ورم شد و معجزه شد زنده موندم نخورررررید

استارتر منم ميخام گين آپ بخرم ولي سرچ كردم خيليا گفتن تقلبي اش هم هست و اون خواب آوري و گيجي مياره،آ ...

اصلا نخر من تجربه دوسال مصرفشو دارم تا فلج شدن پیش رفتم بدنم از صورت تا پا همش ورم شد داشتم میمردم استخونام پوک شدن

اول کارتون هست من دوسال پیش مصرف کردم چندین دوره خوردم تا فلج شدن پیش رفتم استخونم پوک شد تمام بدنم ...

بابا الکی مردمو نترسون...این همه ادم خوردن هیچیشون نشده...تو چجوری اینجوری شدی؟؟؟حتما خیلی مصرف کردی...این مکمل خیلی قویه...البته اگ اورجینال مصرف کرده باشی عوارض نداره