2777
2789
عنوان

مادرم

185 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گل صبحتون بخیر .

محتاجم به دعای تک تکتون برام دعا کنید جواب ازمایش مادرم خوب باشه منم براتون ایت الکرسی میخونم ❤️❤️❤️❤️

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونم بپرسم مشکل مادرت چیه؟؟؟

مشکل اعصاب و روان داره اگه داروهاشو نخوره بدخلق میشه،خودزنی میکنه،بدبینه،مدام دعوا و آشوب راه میندازه،بد دهنی میکنه و عصبیه هیچ کس از دستش در امان نیست....میدونم دست خودش نیس ولی با رفتاراش ابرو برامون نذاشته...بنظرم بدترین درد درد روحیه چون درد جسمی رو میشه تحمل کرد اما آبروریزی پیش دیگران رو نه.....

مشکل اعصاب و روان داره اگه داروهاشو نخوره بدخلق میشه،خودزنی میکنه،بدبینه،مدام دعوا و آشوب راه مینداز ...

همه ی حالاتی که گفتی رو داداشم داره ،هممون از دستش مچاله  شدیم ،،فقط کافیه یکی تو زندگیش اشتباه کنه به خاطر یه اشتباه کوچیک باید یک ماه تو خونه دعوا درست کنه، همه هم باید حرفاشو تایید کنن ، ،همیشه بهمون میگه تو زندگی هیچی حالیتون نیست با کاراتون منو روانی کردین ،تا حالاهم یکی از اشتباهاتشو گردن نگرفته ،همه چیرو ژیندازه گردن اینو اون،من برا مادرشما دعا میکنم شما هم برا داداشم ،الانم مشهدیم دعاگوت هستم 

همه ی حالاتی که گفتی رو داداشم داره ،هممون از دستش مچاله  شدیم ،،فقط کافیه یکی تو زندگیش اشتباه ...

وای خدا دقیقا حرفای مادر منم مثل برادر شماست....درد اینه که اون لحظه متوجه حالی که دارن نیستن...میدونی فردا باز باید برم دکتر اعصاب و روان براش دارو بگیرم حال روحیش از وقتی که داروهاشو نمیخوره بدتر شده  خیلی خیلی سخته😭هر روزم شده استرس مثل زندگی توی جهنمه برام همش میگم کاش اینا همش خواب بود و بیدار میشدم ....امیدوارم خدا آرامش رو به زندگی برادرتون برگردونه،التماس دعا🙏