2777
2789
عنوان

سن پسر

265 بازدید | 15 پست

دوستان سر کلاس استادمون ی پسرو برد پای تخته گفت ازش هر سوالی میخاین بپرسین ، همه گفتن چند سالته اما گفت نمیگم بعد کلی اصرار کردن گفت سنش رو که ۲۷سالشه ، چرا نمیخواست بگه بنظرتون؟؟؟چون یذره سنش بیشتر میزنه همش فک میکنم اشتباه گفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد کسی سنشو نمیگه ناز میکنه  یه بار یکی پرسید چند میخوره بهم گفتم ۲۸ قیافش دیدنی بود اون ...

اره مخصوصا پسر خیلی عجیبه ناز کنه ، سن واسه پسرا چیز مهمی نیست حالا توی کلاس دختر سن بالا ترم داریم نمیدونم چون رو اونا کراش داشت نمیخواست لو بده بچس ، یا اینکه سنش بیشتره میخواست یجوری بگه سنشو ب دخترای سن پایین بخوره   

یه پسره از من پرسید بنظرت چند سالمه گفتم ۳۲ اخه درشت و چاق بود ریش میش داشت همچین بهش برخورد با تشر گفت نخیر من همش ۲۶ سالمه گفتم والا شبیه برادارن....هستی چمیدونم چندسالته

انگار دختره ک میره تو قیافه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

چرا برد پای تخته 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)