2777
2789

من با یکی از دوستام سر یچیزی باهم قهر کردیم که حقیقتا تقصیر اون بود نه دعوا کردیم نه بهم توهین فقط دیگه باهم حرف نزدیم ینی من محلش نزاشتم چون یه رفتار چیپی از خودش نشون داد که من بهم برخورد منم از فرداش تو دانشگاه نه بهش سلام دادم اونم همینطور دیگه باهم کات کردیم الان بعد یمدت ۴ ۵ ماه اومده تو اینستا ریکوئست داده بنطرتون چرا ینی میخاد آشتی کنه؟ بنظرتون درخولستش رو قبول کنم و منم هم فالو بک بدم یا نه نظرتوت هر دوتامون دختریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم قبول میکنم چون سریع میبخشم

منم دوس دارم ببخشم ولی رفتارش جوری بود که شخصیت کلیش بدستم اومد ینی طوری رفتار کرد که هم بهم برخورد هم فهمیدم یکم فرصت طلبه

قبول نکن

میخواس اشتی کنه پیام میداد فردا همو دانشگاه ببینیم

دنبال فضولیه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
علت دعوا چی بود

دعوا که نبود رفتارش واقعا توهین امیز بود انگار من رو پخمه فرض کرده بود ماجراش خیلی مفصله ولی در این حد بگم که من ازش یچی خریدم پولشم درست همون موقع دادم ولی هزار بار منت گذاشت که فلان جا گرونتر میفروختن و اینا هزاران داستان دیگه رفتارش ناراحتم کرد بهم برخورد منم دیگع باهاش حرف نزدم بنظرت قصدش آشتیه ینی میخاد اول فالو کنه بعد پیام بده یا چی