من عموم ۱۴ ساله که توی مغازمون مستاجر هست و لباس فروشی داره . بعد از سال دهم ما می خواستیم دیگه مغازه رو بهش اجاره ندیم چون به لحاظ حقوقی اگر مدت زمان زیادی مستاجر باشه در آخر می تونه شکایت کنه و طلب حق کسب و پیشه کنه . وقتی بهش گفتیم که دیگه نمی خواهیم بهت مغازه اجاره بدیم کلی حرف بارمون کرد که اره حالا به من ندید خودتون هم عرضه راه انداختن مغازه ندارید اره شما نمی تونید این نونا بخورید خلاصه بلایی به سرمون آورد که مامانم راضی شد و تمدید کرد براش و هر سال به همین منوال با کُلی بازی کاری کرد که مامانم اجاره نامه رو تمدید کنه نگید چرا اینقدر ترسویی که من هیچ کاره بودم آخه اموال برای بابام نیست و برای مامانمه و مامانم هم یه زن بی سواد و ساده هست که سریع میترسه و راضی میشه . حالا امسال نامزدم که پسر عموم هم میشه میگه مغازه رو ازش بگیرید آخه ۱۴ ساله نشسته تا خودمون کسب و کاری راه بندازیم. از طرفی به نامزدم اعتماد کامل ندارم می دونم که منفعت طلبه و ممکنه اگه اینکارو هم کنیم دوباره من بین مامانمو و نامزدم قرار بگیرم و دردسر درست بشه . به نظر شما من چکار کنم ؟ عموم رو چطوری بلند کنم ؟ به نامزدم فرصت بدم یا مغازه رو به یکی دیگه اجاره بدیم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین سیاست دارن ، بابای من معتاد بود عموم هر ماه یه چیزی دزدکی ما میزاشت کف دست بابام و بابامو راضی میکرد تا بابام نزاره مامانم اجاره نامه رو فسخ کنه .
ببین مثلا ما الان عقد هستیم خوب با وجود اینکه من زنش میشم و هر کاری برای من بکنه انگاری برای خودش کرده ولی بازم سعی میکنه یه چیزی از اموال ما بکنه برای خانواده خودش . بعد از فوت بابام ماشین بابام و برداشت تعمیر کرد و قرار شد دست هر دومون باشه بعد از یه مدت کلا ماشین برمیداشت میرفت و به من نمیداد و ما ماشین داشتیم . تا هم میگفتیم ماشینو بیار لازم داریم قهر میکرد
به پول اجاره مغازه نیاز دارین،،؟ در هر صورت هم باید یه کاری کنی عموت بلند بشه هم اینکه به نامزدت ند ...
اره تنها در آمد مامانم برای خرجی از اجاره مغازه ها بدست میاد . می دونم که اگر مغازه رو به نامزدم بدم که کار کنه هر ماه سر پول اجاره باید بین نامزدم و مامانم قرار بگیرم و داغون میشم اینطوری .
ببین مثلا ما الان عقد هستیم خوب با وجود اینکه من زنش میشم و هر کاری برای من بکنه انگاری برای خودش کر ...
پس حواست خیلی باید جمع کنی، اصلا در مورد مشکلات و مسائل مالی خانوادت جلوش حرفی نزن، و بهش بگو بهتره ما خودمون این مشکلات و حل کنیم بگو ممکنه دخالتش باعث سو تفاهم بشه، یا مثلا سر این مغازه هم بگو اگه ما الان از عمو بگیریم بدیم به تو ، عمو باهات بد میشه و فکر میکنه این کار تو بود