2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66252 بازدید | 1440 پست
جدی من توام یا تو منی؟ منم دقیقا همین وضع ک دارم حالا مادرم هییی میگ ازدواج کن هیی میگگ ک مثلا دیر ن ...

اصلأ ربطی به زود یا دیر ازدواج کردن نداره.. خودم ۲۰سللگی ازدواج کردم ولی تا دوسال پیش اصلا بچه نمیخواستیم و جلوگیری داشتیم... دوسال پیش رفتم زیرنظر دکتر و دارو داد برا تنبلی تخمدان فک کنم ۶ دوره مصرف کردم دوفاستون... بعد از اون اولین دوره ای کلومیفن خوردم باردار شدم،، همینقدر راحت.. بچه مم تو ۲۷ سالگی دنیا آوردم. اصلا نگران نباش مشکل حادی نیست

گفتم خیلی تنهام ... گفت از رگ گردن به تو نزدیک ترم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خیلی بده یکی از اقوامتون که اخلاقش گنده یا آدم درستی نیست رو ب بقیه هم اسماش ربط میدین...یکی میگه فلان اسما خوبن یکی میگه نه بدجنسن وقتی دو تا نظر متفاوت هست پس قاطع نگین فلان اسما آدمای بدی هستن

مسخره ترین تاپیکی بود که دیدم کلی به همه توهین شد😑

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤

سمانه ها بچه اولشون پسره

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
ماهن ماه مثل اسمشون،اسم خواهرم آیلار همه فامیل وآشناها دوستش دارن،چندتای دیگه هم توفامیل دور وآشناها ...

💙😍

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

علی ها اکثرا غیرتی تعصبی هستن خیلیم گیر میدن 😬😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

فاطی ها خیلی خوش خنده هستن ولی تودارن 

زهرا ها اکثرا جسه ریزمیزه دارن و زبون درازن مرموزم هستن 

خودم زهرام 😂همشو دارم 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
واقعا خیلی بده یکی از اقوامتون که اخلاقش گنده یا آدم درستی نیست رو ب بقیه هم اسماش ربط میدین...یکی م ...

اسم دخترم مهنازه گفتم راجب مهنازها بگید

یکی اومد رک گفت مهنازها بدبختن😐😐

دلم شکست

یک زنم که در هر شرایط آرامش خودمو حفظ میکنم🤞بعضی وقتا بدون اینکه بدونم چرا تا حد مرگ دلم میگیره😔
اسم دخترم مهنازه گفتم راجب مهنازها بگید یکی اومد رک گفت مهنازها بدبختن😐😐 دلم شکست

اهمیت نده عزیزم الان مهناز افشار کجاش بدبخته که غصه الکی میخوری ی مشت بچه ابتدایی جمع شدن به حرفای بی ربط و بی معنی زدن

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤