2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66248 بازدید | 1440 پست
من همیشه میدونستم شخصیت آدما با اسماشون ربط داره مثلا اکثر محسن هایی ک دیدم آرایشگر بودن و جواد ها ی ...

محسن ها اکثرا صااهای خوبی دارن خواننده شدن 😂😂اونایی هم که نشدن همش دارن اواز میخونن🤦🏻‍♀️😂

البته زبون‌بازم هستن😁

عزیزم باید بررسی کنم ، در کل من برای بررسی هزینه میگیرم ولی برای شما دلی انجام میدم فرداشب بررسی رو ...

دمتون گرم

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس، میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس:)💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره !!!!!!

عزیزم ربطش اینه که طبع افراد از اسمشون میاد کلا انسان انرژی هست در کالبد بدن ، ارتعاش اسم خیلی خیلی رو آینده فرد تاثیر داره، تو نت سرچ کن بیشتر متوجه بشید

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
نمیدونم چرااسگل شدم الان دارم به عکس داداشم نگا میکنم گریه میکنم اخه خیلی خیلی دوستش دارم😭

نکن این کارو بابا ما دامادمون ۶۰ سالشه اسمشم مهدی هست

نکن این کارو با خودت 

دمتون گرم

لطفا خصوصی حتما یادآوری کنید

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
محسن ها اکثرا صااهای خوبی دارن خواننده شدن 😂😂اونایی هم که نشدن همش دارن اواز میخونن🤦🏻‍♀️😂 البت ...

خخخخخ اره پس باید بگیم اکثرا خواننده و ارایشگرن 😁😁

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
نکن این کارو بابا ما دامادمون ۶۰ سالشه اسمشم مهدی هست نکن این کارو با خودت 

خداروشکر🥺

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
من همیشه میدونستم شخصیت آدما با اسماشون ربط داره مثلا اکثر محسن هایی ک دیدم آرایشگر بودن و جواد ها ی ...

آفرین به نقطه خوبی اشاره کردی جواد همسایه ما هم مهندس هست🤭

عزیزم ربطش اینه که طبع افراد از اسمشون میاد کلا انسان انرژی هست در کالبد بدن ، ارتعاش اسم خیلی خیلی ...

ارتعاش اسمایی ک گذاشتم ب تنهایی خوبن یا بد؟ ( جدا از اسم مادر)

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 

درمورد حنانه ها بگید ...

من یه رفیق خیلییی صمیمی داشتم اسمش حنانه بود خیلی هم دوسش داشتم و همیشه باهم بودیم ولی اصن یجوری شد دیگ رفاقتمون بهم خوردد کلا 😑🤦🏻‍♀️

چجورین حنانه ها؟

کبری ها رو نگفتم بدجنسن یه طوری رمز آلودن و زینب ها شاید موفق پولدار خوشبخت یا هر چی باشن سختی ها و ...

نمیدونم اینایی که من دیدم عین بقیه بودن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰