2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66252 بازدید | 1440 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک هم جنبه سرگرمی داره هم جنبه فان از طرفی هم تا حدودی می تونه درست باشه اگرم تاپیک بی مزه ای ...

منم همینو میگم جنبه فان داره  

اومده میگ دلمو شکوندی😐😐

الن راجب اسم منم چیزای منفی ام گفتن( تنبل و بی احساس و چاق) راستم گفتن باید نارحت شم؟😐😂

خودت چن سالته؟؟  چرا ب خودت اجازه میدی توهین کنی؟؟ بچه ابتدایی چشه؟؟ خیلی از ابتدایا شعور و ...

شما مثل اینکه ابتدایی هستی که بهت برخورده😂😂😂من بچه م هم سن تو 😁😁شعور اونایی که بیشتر الان سر درس و کتابشونن نه تو سایت قاطی زنا که درباره مشکلات زناشوییشون حرف میزنن 

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤
چجوری میشه یاد بگیرم  تو گوگل هست که سرچ کنم؟

تو گوگل هست بله ولی آموزشش فک نکنم ، ارتعاش نام هم میگیره ولی خیلی صحیح نیست بیشتر وقتا اشتباه بررسی میکنه

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
شما مثل اینکه ابتدایی هستی که بهت برخورده😂😂😂من بچه م هم سن تو 😁😁شعور اونایی که بیشتر الان سر در ...

ن خیر ۱۹ سالمه

سر درس و مشقمم هستم اتفاقا

پس شعورم بالاس

شعور کسی بالاس ک ب دیگران توهین نکنه و انقد خود خفن پندار نباشه

ن خیر ۱۹ سالمه سر درس و مشقمم هستم اتفاقا پس شعورم بالاس شعور کسی بالاس ک ب دیگران توهین نک ...

تو اگه شعور داشتی ریپ نمیزدی چرت و پرت بگی بچه جون پس برو بشین سر درس و مشقت سرتم از پستای بقیه بیرون بیار فهمیدی

نمردیمو آدم باشعورم دیدیم😂😂

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤
گوسفند که قربونی میکنن بهش میگن  موقع ذبح یه دعای مخصوص هست میخونن و یه سری آداب داره که تو مف ...

اهان ممنون ک توضیح دادین عزیزم🙏

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
تو اگه شعور داشتی ریپ نمیزدی چرت و پرت بگی بچه جون پس برو بشین سر درس و مشقت سرتم از پستای بقیه بیرو ...

انتظار داری توهین کنی ریپ نزنم؟؟؟

چرت و پرت گفتنم مختص شماست ن من

بله میرم سر درس و مشقم صحبت با امثال شما چیزی جز وقت تلفی نیست

روزتون خوش