2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66247 بازدید | 1440 پست
البته زنداداش من خانوادگی مشکل نازایی دارن حتی خواهروبرادرشم بچه ندارن 

من مادرم مشکلی نداره پریودیش منظمم

فقط یکی از خاله هام پریودیش نامنظمه دیر ازدواج کرد پیگیر دکتر شد یع مدت بعد نرفت وگرنه میتونست حامله بشه، یکی از، فریده هایی ک میگم بعد ده سال رفت دکتر از اینایی ک  دکتر میذارع براشون نم چیه روش ای وی اف یه همچین چیزی الان دو قلو داره

یه فریدع ی دیگ هست اون حامله میشه ولی سقط، میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوثر نبود؟

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
فکرای منفیو از خودت دور کن ،انشالله تولد صدسالگیشو باهم جشن بگیرید

انشالله عزیزم ممنون🧡خداخانوادتو حفظ کنه برات

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
من فقط یه دونه نسترن میشناسم  فوق العاده مهربون و خوش قلب و دوست داشتنی بووود

خب پس تااینجا دوست داشتنی ومهربون تثبیت شد😍

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
زرررنننگگگگ و خوش خنده

ت دلت بخواد که میخندم ولی زرنگ ندونبه

بچه کجایی 

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود