مانکن۷۴ مدیر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 عنوان اسم ها و شخصیت ها👩🤵♀️🧑🦱👩🦲👱♂️👱♀️🧑⚕️🤵👨💼 | مشاهده متن کامل بحث + 66245 بازدید | 1440 پست به این اعتقاد دارین که اسم های مشترک شخصیت های مشترک دارن؟مثلا چندین زینب میشناسم که همشون در زندگیشون سختی ها ورنج های زیادی کشیدنچندین کبری میشناسم که مرموزنچندین احمد که خانواده دوست هستنحالا شما بگین 1401/11/18 | 00:50 71 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26550 د مورد ینب مخالفم دور من زینبا خوشبختن و پولدارکبری هم یدونه داریم صاف و سادستاحمد و ولی موافقم ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 13832 مریم های اطرافتون چجورین؟ البته اعتقادی ندارم برا سرگرمی میپرسم دوتا دیدم مستقل بودن
doktar_shah_pariyon عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 5776 یاسمن ها مثه اسمشون ارومن ولی کسی حقشونو نمیخوره اقا ما یه یاسمن داشتیم فوق العاده خوش رو و پر سرزبون بود البته یکم تو فضاهای جدید خجالتی بود که فقط قبلش میترسید وارد که میشد از همه بیشتر حرف میزد😂👌
سمتنو عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3979 سمیه هارو همبگین بچه ها بدنشون قشنگه بقول ساسی😋ولی سمیه ها خوبن
gheshmasali عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2811 انگار میکنم من خواهرم مریمه قیافش مث ته افتابه هس 🤭😅 یه خواهر مثل تو داره نیاز به دشمن نداره ( شوخی) تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
بستنی_زمستانه عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4149 ما شهرمون کوچیکه یه زمانی هر چی مهدی داشتیم میمرد یا هر جوونی ممیمرد اسمش مهدی بود شاید هفت هشتایی پشت سرهم واقعا همه ترسیده بودن دیگه
miss_ngin عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 934 آره. مریمها خوش شانس. زینب و معصومه سختی زیاد میکشن فاطمه ها خوشبختن عباس ها خوش شانس مریم هاارو مخصوصا موافقممم😁
gheshmasali عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2811 من که خاص نیستم دست و پاتو گم نکن 😁😁😁 خودمو میگم😁😁😁 تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
دلسترسرد عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5617 اقا ما یه یاسمن داشتیم فوق العاده خوش رو و پر سرزبون بود البته یکم تو فضاهای جدید خجالتی بود ... در کل ادما ی دوس داشتنی هستن😂
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 نگفتم بدبختن که سختی زیاد میکشن و شاید اونهایی که میبینین با سختی فراوون به این جا رسیدن نه منظورم ازموفقیت توی همه ی مراحل زندگیشون بود سختی روهمه دارن توی زندگی ولی زینب هایی که من دیدم برخلاف گفته های بقیه سختی زیادی نکشیدن یااحمدای اطرافمون بیشترکارشونودوست دارن نه خانواده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یاس۷۷۷ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 10043 بدنشون قشنگه بقول ساسی😋 ولی سمیه ها خوبن به چه نکته ای اشاره کردی اتفاقا بخاطر بدنش بشدت تو چشمه
مانکن۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 اعتقاد ندارم ولی یه احمد داریم خیلی خانواده دوسته و یه کبری مرموز هم داریم که البته اسمشو عوض کرده چ ... خب همین دیگه اگه دقت کنی یه چیز مشترک دارن اسم ها که همه تاییدش میکنن . فقط باید چندین نفرو با یه اسم بشناسی تا متوجه این موضوع بشی