2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66252 بازدید | 1440 پست
من ندارم دور و برم عزیزم تو کامنتا هست بخون نظر بچه هارو

ندیدم ولی خوش قلبیم

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀

بچه ها تاپیک دومم رو بخونید معجزه حاجت روایی خودمه ان شاءالله دعوت امام زمان هستید

اگر گره کوری که هیچ جوری باز نشده دارید حتما بخونید همه صفحاتش رو

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. مریمها خوش شانس.  زینب و معصومه سختی زیاد میکشن فاطمه ها خوشبختن عباس ها خوش شانس

هیییچکسم نه مریم های طفلکی خوش شانس باشن!! ☹️ 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 

حمید وحمیده  خرشانس

محسن ساده

مریم تابع خانواده شوهر

ابراهیم زن باز

مهدی موذی

علیرضا مادردوست

محمدتودل برو

امیر کلک دخترباز 

زینب ستمکش

آرمین شروفضول

ایمان مهربون 

لیلا چاق

رضا آقاوبامعرفت

سوده سربه براه

منصوره حسود

دیگه همینا یادم بود

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
مریم های اطرافتون چجورین؟ البته اعتقادی ندارم برا سرگرمی میپرسم

مریم عروس خوب وسربزیر میشه کاری وبی زبون  شوهراشونم واقعا زن دوستن مریم صاف وساده نه اهل متلک نه بدی

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
حسینا مظلومن زود عاشق میشن ولی دیرازدواج میکنن محمدرضا سرشون تو لاک خودشونه زودم ازدواج میکنن اطراف ...

واقعا حسین ها زود عاشق میشن؟؟ 😍😍😍😍😍😅 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓