سلام دوستان و همراهان عزیز، کسی می دونه که اندوسکوپی کپسولی رو کجا انجام می دن و هزینش چقدره و چطور میشه این مراکز انجام دهندش رو پیدا کرد؟ تو ایران اصلا هست؟ مخصوصا در شیراز؟ خیلی خیلی ممنون میشم راهنمائی بفرمایید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیمارستان نمازی انجام میدن من همین هفته رفتم وگفتن پول کپسولش پنج میلیون. ونیم
درود ،سرچ زدم برای تجربه های استفاده از کپسول آندوسکوپی شما هم صحبت کرده بودی راجبش سال ۹۸.....میشه کمی اطلاعات راجب دکتر و بیمارستانت که خصوصی بوده یا نه و هزینه هاش و تاثیرش مفید بود یانه باهام درمیون بذاری متشکرمیشم ازت هموطن پیامم رو دیدی پاسخ بدی 🙏🏼
درود ،سرچ زدم برای تجربه های استفاده از کپسول آندوسکوپی شما هم صحبت کرده بودی راجبش سال ۹۸.....میشه کمی اطلاعات راجب دکتر و بیمارستانت که خصوصی بوده یا نه و هزینه هاش و تاثیرش مفید بود یانه باهام درمیون بذاری متشکرمیشم ازت هموطن پیامم رو دیدی پاسخ بدی 🙏🏼
سلام، capsule endoscopy, سرچ کنید به انگلیسی پیدا میشه.