2777
2789
عنوان

دوستان درمان نفخ شدید تو بارداری کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9138 بازدید | 31 پست
حتما برو دکتر,یه وقت خارج از رحمی نباشه ،دورازجون شما من هفته ششم نفخ شدید داشتم بعد مشخص شد خارج از ...

هفته دیگه سونو دارم گلم ولی تو بارداری قبلیمم همین مشکل نفخو داشتم الان۵سالشه بچم

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بارداری حبوبات کمتربخور، صبح ناشتا آب جوش بخور،قبل غذا مقدارکمی نمک بخور

ممنون بابت توضیحاتت عزیزم همون حبوبات و تخمه خوردم اینجوری شدم فکرکنم

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
نه لنتی درمانی نداره من بخاطر یبوست شدید بارداری همروئید و شقاق گرفتم دیگه خوبم نشدم که نشدم 🤐

پماد کالاندولا، شیاف آنتی همورویید،پیاده روی،میوه و سبزیجات، آب زیاد،انجیر یاشربتش

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
نمیدونم چرا اومدم تو تاپیکت هوس هندونه کردم باردار نیستم😅😅😅😅😅ای وای چ کنم😬😬😬

😂😂😂

ممنون بابت توضیحاتت عزیزم همون حبوبات و تخمه خوردم اینجوری شدم فکرکنم

خواهش میکنم عزیزم،

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
وای منم همینجوری ام از هفته ۷ شروع شد تا الان ک‌هفته‌۱۱ هستم‌ تموم نشده  😪😪

خیلی بده😢