2777
2789
عنوان

اگه شما صاحب یه برند بودین...

171 بازدید | 9 پست

چه کاری انجام میدادید که محصولتون توی جهان شناخته شده بشه؟

راه های تبلیغاتی و....

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اسم برند میاد همیشه چیزای گرون میاد تو ذهن ادم 

من اگه صاحب برندی بودم سعی میکردم محصولاتم قیمتشون جوری باشه که قشر متوسط جامعه ام بتونن تهیه اش کنن

قیمت کم=کیفیت بالا ،خودش یه تبلیغه 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
استفاده از خواننده ها و بازیگرای معروف خب بهترین راهه دیگ

اره این خیلی خوووبه

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
وقتی اسم برند میاد همیشه چیزای گرون میاد تو ذهن ادم  من اگه صاحب برندی بودم سعی میکردم محصولات ...

دقیقا خیلی قیمتاشون بالاست

حتی فیکاشون