2777
2789

خودم :  خدای سوتی های حرفی هستم😂

یکیش این بود

دوران دانشجویی لولای در کلاس خراب بود پنجره ها هم باز نمیشد خلاصه استادمون که یه دکتر معروف هم هست و مرد بودن  خیلی هم جدی موقع تدریس درس اختصاصی چهار‌ واحدی(اینا رو گفتم که بدونید جو چه جوری بود و استاد معروفی بود)کیف سامسونتشو گذاشت جلو در که بسته نشه و هوا جریان پیدا کنه استاد وسط درس دادن  مساله نوشت ما حل کنیم یهو شروع کرد گشتن جیباش بعد یهو اروم با خودش گف ا کیفم جا گذاشتم ماشین منم ردیف جلو شنیدم یهو بلند گفتم نه استاد چیزتون لای در گیره کرده😂😂😂😂😂

نگو به مرور در هل خورده بود کیف لای در مونده بود تو چشم نبود اینم یادش رفته بود خودش گذاشته اونجا

خلاصه کلاس ترکید استاد یهو به چیزش واقعا نگاه کرد😅😅😅😅

بعد گف فلانی خداییش تا حالا کسی یه هم چین چیزی نگفته بود سوژه شم😂😂😂

و بنده خدا اسمش بین دانشجوها  شداستاد چیز 😅😂😅 

فقط لبخند بزن 🫶🏻

اقا من یه سوتی دادم یادش میفتم اب میشم این جیران خیر ندیده بود نمیرفت پیش شاه تا اینکه سیاوش گرفتن میخاسم توجمع بگم بره گریه کنه پیش شاه دلش نرم شه گفتم بره چیز کنه .

بقیه (_.ک._)برداشت کردن و شرفم رفت😥😖

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتم سیر بخرم جای اینکه بگم سیر کیلویی چنده جای س و ک رو اشتباهی گفتم🤣😂

شتتتت این خیلی خوب بوددد😂😂😂

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

سوتی نیس ولی خوب خنده داره.

کلاس دهم بودم برای اینکه معلم ریاضیمون نیاد کلیدو برداشتیم درو قفل کردیم کلیدشم از پنجره پرت کردیم بیرون   

از همه من گریختم،گرچه میان مردمم...                                                                                                                                                    مولانا

تنها سمی که یادمه اینکه تو جمع فامیل نشسته بودیم میوه میخوردیم و اکثرا پرتقال میخوردن. بعد کناریام هی پرتقالا که قاچ‌میکردن اب پرتقاله میریخت رو صورتم منم اعصابم خورد شد گفتم وایییی اب کیه هی میریزه رو من حالا از شانسم همونجا همههههه ساکت شدن بعد کسی نتونست جلوی خندشو بگیره همه زدن زیر خنده😑😂🤦🏻‍♀️قیافه من:🙂💔