2777
2789
عنوان

سوتی ترین حرفی که زدین چی بوده😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 25 پست

بیرون بودم داشتم برمیگشتم با دوستم بعد داشتم با دوستم حرف میزدم ی پسره تیکه انداخت خواستم برگردم جوابش بدم با سر رفتم تو میله که نمیدونم مال چی بود حالا دوستم هم وایساده هر هر میخنده😂😂

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم بگم ساعت۹صب

گفتم۹بعدازظهر🚶‍♀️

دختری هستم عاشق موسیقی🎼  نوازنده‌ی ویولن🎻کشته‌مرده‌ی فیلم🎬  و در انتظار آینده‌ای روشن ⛓️💚                یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋                    دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بی‌قرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)
من مغازه داشتم بعد رفتم قم روسری خریدم کلی چونه برا تخفیف زدم آخرش خیلی با اعتماد به نفس گفتم مبارکت ...

منم مثلا مهمون  میرم جایی یه وقتایی اشتباهی میگم 

خوش اومدین😅😂😂

فقط لبخند بزن 🫶🏻

دوران مدرسه. نزدیک عید شاهی سبز کرده بودیم 

بعد معلم گفت با ابپاش بهش اب بدین خیلی زود و بهتر رشد میکنه 

یهو من گفتم اره خانوم من اب زدم بعد 5. 6 ثانیه سبز تر بهتر شد. به جای ک بگم 5. 6 ساعت کل کلاس منفجر شدن 

یه بارم. معلم ی درسی میداد درباره اخلاق و این چیزا بعد گفت ک خوب باید بچه ها باید اخلاقمون کنترل بکنیم یهو من برگشتم گفتم باید اخلاقمون کنتلر بکنیم 😑😓😂😂😂 

هنوز اون خنده با تمسخرش یادم نمیره 😂😓

سوتی من ،سوتی حرفی نبود ،فاجعه بود ...

سر کلاس بودم دوران راهنمایی معلممون ازم خواست مثالای بکرزایی بگم ،گفتم شما بگین بکر زایی یعنی چی من جواب میدم ،خدا کاش اون لحظه زمین باز میشد و من نمیگفتم انسان 😶 ...هر چی معلممون میگفت نه !من میگفتم چرا نه ؟! تو فیلما طرف شوهرش میره تا چند ماه هم خبری از هم ندارن یه هو برمیگرده میبینه بچه داره 🥴 معلممون خودشو کنترل کرده بود فقط 😕من هیچوقت اون زمان نفهمیدم چرا اشتباه میگفتم تا اینکه بعدها فهمیدم چه سوتی ای دادم ،اون معلم هر بار منو میبینه یه لبخندی رو لباشه ،بیشعور یه بارم به روم آورد سوتیای سر کلاسمو مینویسه برا خودش و بدتر از اون مررررد بود !😑