2777
2789

خاک رس با گلاب قاطی کن بزن 

یه قاشق زردچوبه و یه قاشق آرد نخودچی و یه قاشق ماست درست کن بزن از بین میبره لک هارو 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاش ک به مرور و با مراقبت وخیلی دیر میره😵‍💫

دختری هستم عاشق موسیقی🎼  نوازنده‌ی ویولن🎻کشته‌مرده‌ی فیلم🎬  و در انتظار آینده‌ای روشن ⛓️💚                یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋                    دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بی‌قرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)
به مرور یعنی ده سال دیگه؟☹️😂

😂😂شایدم بیشتر

مثلا لیزر کنی

دختری هستم عاشق موسیقی🎼  نوازنده‌ی ویولن🎻کشته‌مرده‌ی فیلم🎬  و در انتظار آینده‌ای روشن ⛓️💚                یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋                    دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بی‌قرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)
زردچوبه پوستمو زرد نمیکنه؟

وقتی ماسک رو گذاشتی بعدش با صابون بشور میره 

اگه بعدش حموم هم بری کیسه بکشی کامل میره 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
معتاد شدم انگار😐بعضی وقتا میشینم کلی میگردم جوش تو صورتم پیدا کنم نباشه دیوونه میشم اصن 

به نظرم یه مدت اصلن به آینه نگاه نکن 

من یکیو میشناسم دخترش وحشتناک جوش داشت ، گفت همه ی آینه ها رو پوشوندم تا به جوش اهمیت نده 

بعد از مدتی پوست صورتش مثل قبل شد