2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشه 😭😭😭😭

194 بازدید | 9 پست

سلام 

دو‌ روزه انقد عصبی شدم سر بچه دو ماهم داد میزنم بد رفتاری میکنم طفلی متوجه نمیشه فقط میخنده 

رفلاکس ‌ و کولیک داره از وقتی واکسنش رو زدم اعتصاب شیر کرده یه هفتس درست شیر نمیخوره 

فقط تو خواب 

بیدار باشه تف میکنه 

الان دارم با قطره چکون میدم 

خیلی ناراحتم 

بچم شده شش ساعت هیچی نمیخوره 

اصلا دلش شیر نمیخواد 

سر این موضوع عصبی شدم و الا خیلی دخترم صبور و آرومه 😢بمیرم براش 

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️

ای جانم اونک تا حالا متوجه نشده فقط خندیده فک کرده داری باهاش بازی می‌کنی ازین ب بعد خودتو کنترل کن 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بهترین مادری….

الانم چون شیر نمیخوره به خاطر خودش داری این رفتاری میکنی…الان که خوابید برو دوش بگیر سرحال شو 

ذکر بگو آروم شو…این روزا رو همه داشتن🫶🫶

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀

میگذره عزیزم پسر منم برا سه تا واکسنی که تاحالا زده بعدش اعتصاب شیر کرده منم دو ماهگیش انقد اذیت شدم نمیدونی چه راه هایی واسه شیردادن که نرفتم من  وقتی شیر نخوردنش طولانی میشد من میزدم زیر گریه ولی بعد ده روز خوب میشد خودش