2777
2789
عنوان

چرا از همه متنفرم؟

4788 بازدید | 54 پست

تروخدا یه راحلی بدین من یه کاری کنم،

چرا از همه بدم میاد من:/ از همه دوری میکنم توی جمع نه تنها حال روحیم بد میشه حال جسمیم هم بد میشه حالت تهوع میگیرم. همش تو اتاقم و در رو هم بستم توی مدرسه احساس میکنم فشار یه روانی تو تيمارستان رو دارم توی کلاس هایی که شرکت میکنم و وقتی با یه نفر حرف میزنم...

خیلی از جمع دوری میکنم. تنها کسی که ازش خسته نمیشم مامانمه، حتی از دوتا دوستا صمیمم هم گاهی خسته میشم. بعضی ها واقعا آدم خوبی آن اصلا همه در نظرم خوبن حتی اگه بد باشن تمام سعی خودمو میکنم بهشون احترام بزارم اما یه حس تنفری درونم هست و نسبت به هر چیزی بی ذوقم ...

حالم داره از این شخصیتم بهم میخوره.

هعی :(

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازگیا اینجوری شدی یا از اول بودی 

تک فرزندی؟

اختلاف سنیت با والدینت زیاده؟

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

شايد اضطراب اجتماعي نميدونم دقيق

برو رواشناس بهت ميگه كمك ميكنه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

فرق من با تو اینه که من حتی از مامانمم بدم میاد:) حوصله اونم ندارم

برو روانپزشک شاید افسردگی داری 

من خودم قرص مصرف میکنم 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
اتفاق تلخیو تجربه کردی؟

توی دوران یه افسردگی ۲ و نیم ساله بودم که چند ماهه خوب شدم

نمیخوام اغراق کنم و بگم اتفاق بدی واسم افتاده انصافا زندگیم یکنواخت با یکم اتفاقات جزئی بد بوده

تازگیا اینجوری شدی یا از اول بودی  تک فرزندی؟ اختلاف سنیت با والدینت زیاده؟

قبل دوران افسردگی اینقدر خوش برخورد و خوش خنده بودم بچه از خنده هام خسته میشدن از بس با هم خوب بودم اما بعد اون اینطور شدم هر چی تلاش می‌کنم و با خودم حرف میزنم و کتاب میخونم فایده نداره 

این دورانم میگذره

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

منم از همه بدم میاد و تنها دوسه تا دوست دارم و اوناهم بزور و  با کس دیگه ای درارتباط نیستم

توی خاطرات بجز تو/ برگ یاد همه پژمرد/ اخرین لحظه بودن/زیر بار غم تو مرد/ چقدر امشب تو سکوتم/ کوچه باز عطر تو داره/ بوی یاس و شب و خونه/ تورو یاد من میاره/ یاد تو لالایی میشه/ واژه ها مثل ستاره/ ولی تو نیستی و شعرم/ آسمونش ماه نداره/از عطر یاس کوچه ها/تاچشم کور از گریه ها/ با عطر یاد تو زنده ان/ تا باز برگردی به خونه🧡(: