2777
2789
عنوان

بنظرتون باید چکار کرد

134 بازدید | 9 پست

مادرم چند ساله از بین رفته یه پدر بی خیال که اصلا در قید بچه‌هاش نیست هم دارم حالا ما دوتا خواهیم و برادرم یه خانوم رو که نه عقد نه چیزی و 5 سال از خودش بزرگتره را آورده تو خونه پدرم هم تو یه طبقه بالای خانه زندگی میکنه 

خدایا برای من هم مادر باش هم پدر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب به دختره بگو اگه دوستت داره باید عقدت کنه حالا عروسیو اینا واجب نیست ولی یه خطبه ی عقد بخونین اینکار هم گناهه هم برادرم دیگه بهت تعهد نداره فردا روزی از خونه پرتت میکنه بیرون یجوری باهاش حرف بزن که خود دختره مجبورش کنه یا عمویی پدربزرگی کسیو ندارین با برادرت حرف بزنه 

متاسفانه بخاطر رفتارای بابام هیچ فامیلی برامون نمونده و مادرم هم که چند سال پیش فوت کرده و برادرم هم تو خونه مادرم که ورثه هست این کارو کر ده

ما دوست نداریم تو خونه ما باشن درسته ما ازدواج کردیم ولی پامون از اون خونه بریده شده وگرنه دختره اصلا برا ما مهم نیست چون سنش بالاس

ما دوست نداریم تو خونه ما باشن درسته ما ازدواج کردیم ولی پامون از اون خونه بریده شده وگرنه دختره اصل ...

اگه دوسندارین توی خونتون باشن به برادرت بگید سهم الارثتونو میخواین به پولش نیاز دارین اگه قبول نکرد  درخواست شکایت خلع ید بدین میان در خونه رو پلمپ میکنن مجبوره توافق کنه بفروشین