2777
2789
عنوان

کم وزنی نوزاد یک ماهه

1511 بازدید | 15 پست

سلام، دوستای عزیز من هفته 36 و 2 روز بودم که به خاطر شروع درد زایمان و خطر پاره شدن رحم سزارین اورژانسی شدم، پسرم وزن تولدش 3100 بود که گفتن خوبه و خدا رو شکر دستگاه هم نرفت، روز 24 تولد بردمش دکتر که گفتن وزنش 3500 شده و خیلی کمه، اینم بگم دو هفته اول درگیر زردی و زیر دستگاه بود که به نظرم وزنش کم شد، الان خیلی ناراحتم که چرا خوب وزن نگرفته، ممکنه تو ماه های بعد بهتر شه؟ کسی بوده تو ماه اول وزن کم گرفته و ماهه های بعد بهتر شده بچه اش؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا درد زایمان گرفتید دلیل خاصی داشت؟

راستش من از اول بارداری خطر زایمان زودرس داشتم ولی دو روز قبلش 5 طبقه رو اومدم پایین و بعدشم مسئله ای پیش اوند که از لحاظ روحی خیلی ریختم به هم، دقیقا شبش درد زایمان گرفتم

آره شیر خودمو میخوره بعضی شبا واسه اینکه بخابه دو واحد شیر خشک بهش میدم، دکتر گفت دو هفته دیگه بیار ...

شیرخشک نان بده یه شب که راحت بخوابه یه غروب بقیه رو شیرخودت بده وزن میگیره