2777
2789

دخترم ۳۵ روزشه. گوش درد شده. چون هی دست و پامیزنه و دستشوبه گوشش میبره. بیتابی میکنه. دو شب گوشاش با روغن زیتون چرب کردم امروز صب دیدم روی گوشش چرک امده، خشک شده.

اگه خواب باشه که هیچ، اگه بیدار باشه روی زمین نمیخوابه فقط باید بگردونمش. شیر هم میگیره اندازه یک دقه ولی باز زیر سینه  گریه میکنه‌. خسته شدم انقد گردوندمش دستام درد گرفته.

امروز دکتر بردم انتی بیوتیک براش داده. اگه راهی بلدین گوش دردش زود خوب شه توروخدابگین

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 

من یه روش بلدم ولی خودت فکر کن بعد انجام بده 

ما وقتی آدم بزرگ یا بچه های بالای پنج شش سال گوش درد میشن سیر رو پوست میگیریم یه ساعت میزاریم رو گوشش 

مثلا با روسری میبندیم که نیفته 

حالا خودت ببین میخوای انجام بدی یا نه،،،

در غیر اینصورت قطره هم میتونی بگیری برای گوشش...ولی به هیچ عنوان گرما نده چون چرک داره بدتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنتی بیوتیک چی داده همونو سر وقت بده ده دقیقه هم جابجا نشه 

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

داروهاش رو به موقع و تا آخر بده از هر راهی بهتره درمان های اینترنتی و چیزایی که دیگران میگن رو هم ج ...

فقط انتی بیوتیکه داده برای درد گوشش. نمدونم بااون خوب میشه یانه. طفلکم خیلی بیتابی میکنه.

فقط انتی بیوتیکه داده برای درد گوشش. نمدونم بااون خوب میشه یانه. طفلکم خیلی بیتابی میکنه.

دردش به خاطر عفونت که عفونت با آنتی بیوتیک خوب میشه و دردش هم خوب میشه نگران نباش

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
آنتی بیوتیک چی داده همونو سر وقت بده ده دقیقه هم جابجا نشه 

یه شربته به اسم cefixime

من یه روش بلدم ولی خودت فکر کن بعد انجام بده  ما وقتی آدم بزرگ یا بچه های بالای پنج شش سال گوش ...

نمدونم بقیه نوشتن باحوله گرم نگه دار. 

یک دستمال نخی و گرم کن.داغ نباشه ها بذار روی گوشش 

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

فقط بشین به بچه شیر بده دراز کش شیر نده بچه گوش درد میگیره

منم همیشه نشسته به بچه شیر دادم سرش بالا نگه داشتم نمدونم چرابازم گوش درد شده