الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شك كرد من پيام دادم انقد وحشي بازي در اورد گوشيو بگيره دستم كبود شده
خیلی شرایط سختیه درک میکنم ...منم پیامای شوهرمو با جاریم دیدم بازم زد زیرش ....حس بدیه آدم نابود میشه ولی تورو خدا قشنگ بشناسش بعد برید سر خونه زندگیتون
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
خاک تو سرآدمای هرزه خدابگم چکارشون کنه چه زن چه مرد انگار آخرالزمان شده همش خیانت خیانت خیانت
خدایا خودت رحمی کن یه ترسی تووجود همه آدما بیار که سمت هرزگی نرن متنفرم ازاین دنیا کثیف
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش
خخخخخخخخخخ ایول منم امشب اومدم ک شدیدا ضد مذکر حرف بزنم . اما از ابروشم بترسه باز قایمکی کارشو میکنه ...
گگفتم که بامدرک آبروشو ببری وجداشی دیگه درس عبرت میشه برای همه مردای عوضی که این غلط ونکنن اگه استاتر از چتاشون عکس داشت چاپ میکرد چندتا فامیل دعوت میکرد به همه نشون میداد خوب حالش جا میومد
خوب کاری نداره پرینت مکالماتش بگیر آهسته ای نفهمه نیازی هم نیست بری دفترپیش خوان باهمراه من وایرانسل من مطمئن شو
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش