2777
2789

چقدر تاپیک خیانت زیاد شده😕 دارم میترسم از ازدواج💔

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت سرچ تلگرام بود ميگه من نميشناسم بعد دختره بلاكش كرده الان چهار روزه من اروم ميپرسم داستان چيه همش ميگه من كاري نكردم خر فرصم ميكنه

چو بُگذرد غمی نیست
اونشب شوهرم بخاطر اينكه گوشيو بگيره بيينه من پيام دادم يا ن دستمو انقد فشار داد كبود شد بعدشم دختره ...

مگه قبلا چیزی ازش دیدی؟ چیشد که شک کردی؟ و چیشد رفتی تو لیست بلاک ها؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

کاش ما خانوما به هم رحم میکردیم ووارد زندگی متاهلا نمیشدیم😔😔😔

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اونشب شوهرم بخاطر اينكه گوشيو بگيره بيينه من پيام دادم يا ن دستمو انقد فشار داد كبود شد بعدشم دختره ...

شاید شوهرت بهش پیام داده بعد این دیده مزاحمه بلاک کرده.. برای منم زیاد پیش اومده

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
اخه دخترم ميكه من بلاكش نكردم دروغ ميگه

شاید ترسیده

بچه داری؟عکس از حرفاشون داری؟

تو عقدم تلگرام يه قسمت هست حرفاي اخيره بعد اسمش اومجا بود من زدم ايدي دخترو ديدك لخيته اصن حالم خراب شد

چو بُگذرد غمی نیست
ميدونيد چيه دختره انكار پوليه منم تو عقدم خيلي ميترسم دستمم جايي بند نيست چيكار كنم

باید صبر میکردی تا مدرک پیدا کنی اینجوری اصلا نمیشه به مردا ثابت کرد میزنن زیر همه چییییییییییی

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت