2777
2789
عنوان

ماجرای من و دوستم😪😪😪

283 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

راستش من همیشه دنبال یه رابطه صمیمی بودم که توش راحت باشم. دوستی‌ای که توش اولویت هم باشیم. البته منظورم جنس مخالف نیستاا!! همین دوستای معمولی خودم..

ولی خب همیشه دوستی هام ناپایدار بودن. هیچوقت نیازهای منو رفع نمی‌کردن. مثلا یه دوستی داشتم هروقت با شوهرش بحثش میشد یاد من میفتاد‌ و زنگ میزد..

یه دوستی هم الان دارم که کلا هروقت وقت داشته باشه میاد سراغ پیامای من.. 

نمیدونم مشکل از کجاست... راهنمایی کنید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمای اشتباهی رو برای دوستی انتخاب میکنی،ادمایی رو انتخاب کن که تایپ شخصیتی خودت باشن و اینکه یکم اعتماد ب نفستو ببر بالا گل

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦

عزیزم

مردم زندگی دارن 

نمی تونن همه وقتشونو بزارن پای رفاقت تو که

همه گرفتارن تو از رفیقان انتظاری داری که از همسرت داری 

اونا که نمی تونن این انتظارو برآورده کنن که

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !
عزیزم مردم زندگی دارن  نمی تونن همه وقتشونو بزارن پای رفاقت تو که همه گرفتارن تو از رفیقان ا ...

همون همسر هم نمیاد همه وقتشو بزاره واس زنش 

منم همین نمونه دوست رو داشتم

ی ماهه پروندش بستم هروقت کارش گیر باشه تنها باشه مشکل داشته باشه سراغم میگرفت تازززه همیشه هم پر کنایه بود حرفاش

و حسوددددد

الان تنهایی حالم بهتره با شوهرم هرجا بخوام میرم نیاز ب دوست ندارم دیگه😁

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝

اولویت هم باشید؟ اصلا چنین چیزی ممکن نیست. مردم کاروزندگی دارن. این چیزا مال دوره نوجوونیه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
ربطش به اعتماد به نفس چیه؟؟

وقتی اعتماد به نفس نداشته باشی مدام منتظری دوستت بهت توجه کنه پیام بده،خب پیام نده  بهت،چرا انقد باید برات مهم باشه،خودتو سرگرم کن،کارای مفید بکن،کلی کار ۷س که میتونی خودتو تبدیل به یه ادم مفید کنی،اونموقعست که دوستای خوبی خود به خود جذب میکنی به همین راحتی.

دقیقا  میخواستم بگم که همسر هم چنین کاری نمی کنه چه برسه به رفیقات

این انتظار زیادیه حتی بخوای از همسرت داشته باشی،خودت رو مدنظر قرار بده،میتونی ۲۴ ساعته بهش توجه کنی؟نه،توهم حوصلت گاهی سرمیره،اعصابت خورد میشه،خسته ای،مشغله داری،و هزارتا چیز دیگه،پس درک متقابل بهترین راهه