2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن نه شاید نباشه 

ولی عزیزم امکان همه چی هست برو سرچ بزن نکات رعایت کن 

نقطه امن پیدا کن 

جاکفشی از جلو در بردار کمدارو به دیوار وصل کن 

کمد و اینارو از تختت دور کن بالاسرتم قاب عکس نباشه 

و خیلی چیزای دیگ 

یه کوله هم آماده باش بزارید برا زلزله

درحال ساخت ....:)

با دامن زدن به این شایعات بیشتر از همه آرامش خودتونو از بین می‌برین‌ . توکل به خدا. اگه قراره بشه هر جای دنیا باشی میشه چون خدا میخواد . پس آروم باش و دل بسپار به خدایی که هم دانا و هم تواناست 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اسد اباد مگه همدان نبود؟  ایشالا چیزی نمیشه عزیزم  

بله همدانه 

اسدآباد

کنگاور احساس شد ما کنگاور خونه فامیلیم صبح احساس کردیم بیدار شدیم 

زنگ زدیم اسدآباد گفتن اینجام حس کردیم صبح

اگ میدونستن گسل کجا باعث زلزله میشن و مسرش معلوم بود بعد زلزله خوی خوب معلوم میشد ترکیه قرار زلزله بیاد اون وقت این همه تلفات نداشتن انگاری شایعه است 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند